Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


11.08.2014  

Nga pushimet, tani këtu në Zvicër, rruga e gjatë më tri ndodhi krejt të ndryhme
Pas mesnata, pra mes 10 e 11.8.2014 ora 02.5 minuta. Filloj dhe i...

09.08.2014  

Më lejo të dezinformoj edhe unë pak pa dallim pse luftoj dezinformimin z. Kurti
Ja fotot e këtij mengjesit të hershëm pa zbardhur dita. Linku...

09.08.2014  

Matoshi: Mjerë UÇK’ja në dorë të kujt ka mbet
Xun Çetta :Ashtu diçka z. Matoshi ,por populli thotë edhe një fjalë :...

09.08.2014  

Letër pershëndetëse
Kryesisë së Shoqatës së Intelektualëve mbarshqiptar TROJET TONA...

08.08.2014  

Zakonisht nuk publikoj foto takimesh më perjashtime të rrala, ky është nder to
Zakonisht nuk publikoj foto takimesh më perjashtime të rrala, ky është...

08.08.2014  

Disave, nga inati dhe teket që kan nuk u hahet as mishi e as peshku
Jo pak opinionist dhe dëgjues të tyre tash sa kohë pa njohur problemin...

05.08.2014  

Vështirë të besohet në qeverisje më njerëz të cilët kanë sadopak hije negative
Nuk po kuptoj asgjë, bash asgjë nga ky program qeverisës. Ky nuk është...

04.08.2014  

Situata politike në vetbllokadë, darsmat fatmirësisht nuk ndalën
Populli i cili nuk ndalët, ai gjallëron pa dallim politikave nganjëhere...

01.08.2014  

Sot dy muaj fizikisht pa Nanën por në kujtimin e sajë
Nëntëmbëdhjet (19) vjet pa Babën dhe dy muaj pa Nanën fizikisht në...

28.07.2014  

Urime Fitër Bajrami
Pas përfundimit të muajit të Ramazanit, si muaj i sakrificës,uroj gjithë...

27.07.2014  

Sot 25.7.2014 për mua Tirana ndryshe
Tiranën,pas një kohë paksa të gjatë e gjeta ndryshe, jo ndryshe vetëm...

22.07.2014  

Fati i vendit tonë rrezikon të mos varet nga ne, kujdes !!!
Krejt spiujt e vendit tonë në shërbim të sa e sa shërbimeve të huaja të...

21.07.2014  

Shengjini i premtuar tani i harruar për ne nga Kosova, përse ?
Ky bregdet më plazhë, bjeshkë dhe pamje më të mira se askund tjetër,...

21.07.2014  

,,Tito arkitekt i çlirimit të Kosovës”!!! histori se jo mahi
Kur themi se njerzit e sakrificës dhe rezistencës përball ish...

17.07.2014  

Garda dhe uniforma e plisbardhëve, dy komente këtij linku i cili po komentohet
Xun Çetta : Ma paskan parë plisin mbi vitrinë dhe e paskan lexuar...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]