Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv


05.09.2012  

Pas çdo leximi të vëmendshëm mund te dalësh më një artikull në vete
Pritet dhe mund të ketë acar,pra të ftohtë të madh në këtë dimër,unë...

05.09.2012  

Pas katër ditë ngarkesash dhe me kohë të kufizuar 04.08.2012-
Pas katër ditë ngarkesash dhe me kohë të kufizuar që pata,mora edhe këtë...

02.09.2012  

Kandidat Zeqir Sadrijaj per St.Gallen Xuni Koment
Ahmet Asani-në Facebool 09-01 9:21.MD Sonte ne lokalet e klubit...

01.09.2012  

Të mësojmë nga shteti ku jetojnë 300.000 Shqiptar –Komenti im:
Nuk është kjo foto nga radari i komunikacionit por në Zvicër kështu te...

01.09.2012  

Një artikull botuar 1996,për shumë çka aktual edhe sot.
PS: Artikulli është i skanuar dhe bartur në Word,ka gabime të vogla...

29.08.2012  

Dy artikuj qe ja vlen ti lexojmë
Dy artikuj lexuar më 28.08.2012 e qe ja vlen ti lexoni dhe analizoni për...

25.08.2012  

Një pushim i mirë me shqetësime të reja në Kosovë Gusht 2012.
Një përgjigje mikut tim në E.Mail dhe ju të nderuar/a Vetëm pak...

24.08.2012  

Pas pushimit si tutje ?
Pushimet kaluan,të zbardhet gjendja dhe gjithë çfarë konstatuam në...

20.08.2012  

Komenti i parë pas pushimeve ditë Bajrami
Demush Zefi Urime e me fat Festa e Bajramit Facebook 18.08.2012

12.08.2012  

J.Krasniqi :Bisedimeve u duhet unitet
Nëse Serbia kërkon autonomi për serbët e Kosovës, duhet të përgatitet...

28.07.2012  

Që të mos mbetem krejt pasiv,ja dy fjalë të pa përfunduara
( Që të mos mbetem krejt pasiv edhe pse në pushime ,ja dy fjalë të pa...

28.07.2012  

Që të mos mbetem krejt pasiv,ja dy fjalë të pa përfunduara
( Që të mos mbetem krejt pasiv edhe pse në pushime ,ja dy fjalë të pa...

25.07.2012  

Pas kaq vitesh tani në pushim vjetor
Të nderuar lexues/e Kaluan ca ditë që kur nuk jam aktiv. Pas kaq vitesh...

04.07.2012  

Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra...
Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra dhe pasojat do jenë të pa...

01.07.2012  

Tema :Liria e mendimit dhe 1000 forca serbe në Kosovë !
Liri të mendimit,analizës së lirë dhe të shprehurit aso çfarë i duhet...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]