Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv


20.02.2014  

Komenti im linkut të Milaim Zekës në facebook 19.2.2014 :
Milaim, mos fillo garën, kush kujt po i thot përpara : Mbama djalin ti...

19.02.2014  

Dukagjin Gorani svidoj moderatorin e emis,,,Pa Rrotlla”dhe vet temen ,,Dosiet
I vetmi deri më sot i cili edhe kur herë,herë ndalej së foluri, ai në...

17.02.2014  

Gjashtë vjet pavarësi, një ditë feste i lirë më u ndi
Kësaj dite të mrekullueshme manifestimi, nuk ke si të mos i gëzohësh...

15.02.2014  

Akoma sot, të jetojmë në një llojë ilegaliteti ! pse ?
Jeta e veprimit në ilegalitet dje dallon dukshëm nga jeta e veprimit në...

09.02.2014  

Komenti im në linkun e hidhur nga Sofra llapjane 8.2.2014 :
E di dhe po e kuptoj se çfarë po i pergaditet vendit, parase Serbia,...

09.02.2014  

Heshtja nuk mbahet as në ditë morti e as ditë gëzimi
Më në fund lajme përgëzimi, hidherimi e ngushëllimi dhe vet dinamika e...

04.02.2014  

Komenti im furnizuesit të rregullt informativ mbi UDB-në ,,Sofra Llapjane”
Kontributi i juaj ,,Sofra Llapit“ tani e tutje do ishte sikur ti...

04.02.2014  

Mos u mërrni më shumë më të kaluarën e ti lejojm aventurat politike sot
Ah, si nuk po mund ta sqaroj më në detale pse jam kaq i pa kohë tash e...

01.02.2014  

Prap tema ,,Dosiet"
Serish flasim për sëmuerjën e cila tashmë po dihët, a në operacion nuk...

27.01.2014  

Ish agjenti i sigurimit të shtetit ( pra në UDB) të ish Jugosllavisë, B. Spasic
Ish agjenti i sigurimit të shtetit ( pra në UDB) të ish Jugosllavisë,...

19.01.2014  

Dy linke të nderlidhura, rasti Gega-Buxhovi :
Rasti Gega-Buxhovi : (Dy të vërteta dhe dy rrena nuk mund të jenë)....

15.01.2014  

Prishtina test i vështirë për VV-në, por i mundëshëm për të u dëshmuar
Si tepër i pa kohë që jam, tani po e hapi vetëm një fiokë ku...

12.01.2014  

Takimi i parë, i integrimit qeveritar ( Prizreni 2014 )
Ky takim i parë, i integrimit qeveritar në shkallë më të gjërë vendi...

11.01.2014  

Nuk ishim të gjithë bashk pro të njëjtës rrugë !
( Video arkiv 1992) Ne, nuk ishim të gjithë bashk dhe jo krejt pro të...

07.01.2014  

Jo pauzë kolektive, por pyetje vetëvetës në qetësi, ku jami ?
Nuk ja vlen të trajtohen tema të mëdha sado më peshë e të rrezikshme të...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]