Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv


24.05.2013  

Lisi i madh dhe kërpnajat që lidhen rreth tij
Kërko rrënjën e sajë akoma më larg që ta dimë se nga vjen kjo...

24.05.2013  

Vazhdon rreziku i luftimit të qëndrimeve që dalin nga të pavarurit
Sa vështirë të mbetesh i pa varur dhe nën trysni të pozicionuarve...

18.05.2013  

Agjentet e drejtpërdrejt të Millosheviqit në Ballkan :(Video)
Nuk e di sa mund të besohet dhe sa mund të spekulohet si kontra...

16.05.2013  

Ndryshimet po vinë por jo ato që i pritëm kaq kohë
Ka kohë që kur mungova por edhe i vonuar nuk ndalem më opinionet e reja...

06.05.2013  

Vëllimi i -V- për Kosovën dhe fatin e kombit tonë ,filloj më 24.04.2013
Foto : Pallati i drejtësisë atje larg në periferi të Prishtinës,fare ne...

23.04.2013  

Nëna ime, borxhi ndaj saj po më thërret
Mjerisht edhe dhjetë (10) ditë tjera, tani më arsye po ashtu krejt...

23.04.2013  

TUBIMI I L.D.K-se KËSHILLI RAJONAL HITZKIR CH 01.11.1991
Referati nga autori Xun Çetta, lexuar nga Qaush Zeka 1991, publikuar...

22.04.2013  

Opozita kundër opozitës ( Sopat në këmbë vetvetes ) thotë populli
Seanca parlamentare e cila u shndërrua në krim politik në kurriz të...

22.04.2013  

Marrëveshja Kosovë-Serbi pa ndonjë preokupim të ri !
As marrëveshja Kosovë-Serbi këto ditë për mua nuk ishte më e rënd se sa...

18.04.2013  

Edhe durimi ka çmim, e ai është suksesi i cili nuk dështon
Tërë dita e 17 prillit kaloj në angazhim maksimal për ta arrit...

14.04.2013  

Sot 13.04.2013 sikur u bë pak si tepër propagandë më dhe pa fakte
Është një propagandë rreth tri (3) temave të cilat po vazhdojnë tash e...

12.04.2013  

Të nderuar/a vizitor/e të Uebfaqes info-cetta.
Ju kërkoj falje pse nga sot video dhe foto galeria, për pakë ditë do...

11.04.2013  

Video më rastin e pensionimit të drejtorit të shkollës, personazh në ketë video
Fillimisht pjesë video nga dasma e Hasan Çetaj i cili u martua në të...

11.04.2013  

Vetëm ca prekje kujtimesh në video:
Disa pjesë video nga disa raste vizitash të cilat më vonë, të gjitha do...

09.04.2013  

Mundi, djersa e sakrificat,sado më vonesë, ngushëllim shpërblimi do të vijnë ato
Vetëm shpresa e fortë dhe besimi në punën të cilën më përkushtim e bënë...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]