Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (20):

Internes

Artikel-Archiv


16.11.2021  

Urime fitorja z. Kryetar Perparim Rama
Për sa ju dëgjova dhe percjella më vemdendje në...

16.11.2021  

Mos vajtoni por pranoni rezultatin e kompromiseve në demokraci
Më shumë këtu : Mekuli Press facebook 16.11.2021 ora...

16.11.2021  

Sadri Ramabaja skandali tij befasues mbi zgjedhjet e 14.11.2021
Pikërisht sot sapo e lexova skandalin Ramabaje !!!. Të heshti...

10.11.2021  

Pjesë shkëputur nga ditari, e cila më kujton shumë edhe tani pas 34 vitësh
Në shfletim për seleksionim ditari lexoj : Dita e lirimit...

09.11.2021  

Edhe një paralajmërim për kujdesin dhe pergjegjësinë që duhet ta kemi në Faceboo
Sa keq kur fshihën postimet e aq më keq kur fshihën...

08.11.2021  

Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq hidherime tek sot ditë gëzimi
Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq...

07.11.2021  

Një poezi e cila të ndieshmit i bënë në dhe më hy, komenti im sadopak, hjek merz
Lexo të plotë këtu dhe le ta dridh trurin sadopak ai i...

07.11.2021  

Një koment urim sa për ditëlindje po aq për punën që bënë Prof. Zymer Neziri
Komenti im pas postimit të z. Alban Y Neziri Facebook mesnatë...

06.11.2021  

Nderpritet puna kur ka punë tjetër më vlerë nga e cila perfiton pervoja jete
Në Shfletim të publicistikës në info-cetta nga 318...

02.11.2021  

Lajmi i të çmendurve nga Media Serbe, Një tregti pa hangji do thoshte popullli
,, BE do na jap 200 milionë në vit dhe ne t`ia...

02.11.2021  

Marrveshjet e fshehta për fatin e vendit, në botën e zhvilluar denohen më burg
Lidhja ku lexohet më shumë mbi dridhjët diplomatike jasht...

01.11.2021  

Një thirrje publike dhe krejt miqësore z. Aleksander Vuçiq
Lëri këshillat e z. Rama i cili ty bashkë më...

01.11.2021  

Vendi don jetësim ndryshimësh të kundertën e di çfarë mund pjell në vendin tonë
Pushteti i pa kontrolluar në funksionimin e tij bashkë më...

29.10.2021  

Zhgenjimet e reja politike po fillojn, jeta e poshter në politikë qenka kjo !!!
Kerecnimet e tilla Kryeministrit në mesazh privat apo Facebook,...

25.10.2021  

Bjeshka ishte prioritet, temat politike si gjithëherë shkojn e vijn apet
Plotë dy ditë, për mua aktuale ishte Bjeshka, dimri po...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]