Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


13.09.2020  

Istogu si komunja më e qetë, më e unitarizuara deri në teprim, tash sa kohë ka pas dhe ka nevoj për një ndryshim bukur radikal
Tash e disa herë Komunja e Istagut pati tentativë dhe...

11.09.2020  

Vërtet na mbyten lajmet kaq të dhimbëshme mortore, edhe një lajm e rëndë pikëllimi ! Na paska lënë zëri i korrespondentit Sylejman Gashi ndjesë pat
Sylejmani ishte njëri nder gazetarët, publicistet dhe...

08.09.2020  

Lajm e rëndë dhe jo bash i perballueshëm ngase na paska lënë njeriu i cili perballoj ...
Po ikun njerëzit parase ta shohun të zbardhur realitetin dhe...

08.09.2020  

Retë e zeza të ish Jugosllavisë po ngritën, pervoja mjaft të hidhura kam, por realitetit të hidhur vendin siq nuk ja kam lën, nuk ja lë as sot…
Këtë realitet të cilën do duhej ta them sot, e...

06.09.2020  

Si hulumtohët situata reale nër politikë ? sigurisht duke qenë herëpasherë në teren e jo çfarë sheh, lexon apo të thojn tjerët
Foto e shkrepur mes shumë tjera fotosh 12.07.2020 ku veqse më...

04.09.2020  

Tash filluan e po dalin të mirat e të këqijat e marrveshjës së nenshkruar edhe pse nuk është më e keqja kjo
Tash vertetë po dalin të mirat dhe të këqijat e...

04.09.2020  

Pa komentuar më shumë se në këto dy Foto : Raportimet drejtperdrejt nga Washington-i 04.09.2020
Ndoshta gabova pse nuk shkova edhe vet atje por jo, po shihet se kemi...

04.09.2020  

Takimi i bisedimeve Kosovë-Serbi në Uashington po vazhdon, Presidenti Trump sikur po dëshmon ...
Që nga kur filloj organizimi i këtij takimi të...

03.09.2020  

Bisedimet Kosovë - Serbi dhe delegacionet e tyre neser aty
Neser po rifillojn bisedimet e shterrpësuara tash sa vite...

01.09.2020  

Në perkujtim të 25 vjetorit të shkuarjës në amshim. LAVDI Babë, i perjetshëm emri dhe vepra juaj e cila na bënë të jemi kranar
Fillimisht një afishim perkujtimi nga vëllau i madh Murat...

01.09.2020  

Një takim mes shumë tjarash ky tani në pushime më pandemi, por gjithëherë në distancë edhe takimët më rëndësi
E thëm dhe e trajtoj si një takim më rëndësi...

31.08.2020  

Lugina e diellit në veri, më 5 Foto pasqyrimi në pa drejtësi, po ku mbeti zëri i të persekutuarit Kadri ?
Lugina e diellit në veri nga ndertues Shqiptar atje po perfundon,...

31.08.2020  

Kujtime të mira edhe pse të vështira nga koha në rini deri tek tani afer jetës në pleqeri !!!
Është e pa besueshme ta pershkruesh realitetin se si...

31.08.2020  

Afishim nga facebook-u perkujton 31.08.2020
Sipas hulumtimeve tash sa kohë që bëj dhe perkujtimeve...

29.08.2020  

Unë nuk mund të heshti kur duhët të paralajmëroj realitete të reja për vendin tonë
Vitët më të vështira për ne kanë qenë...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]