Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel-Archiv, 2017


04.12.2017  

Demarkacioni seish ngacmoj shëndetin tim
E di se më fajin tim, prap nuk po i përmbahëm...

04.12.2017  

Ora kaloj 12-shin, jo 5 para 12 h
Po, realisht sot kaloj ora e durimit karshi mos afrimit rreth tri pikave...

04.12.2017  

Xun Çetta në facebook 27 fotografi 04.12.2016—Ripostim sot 04.12.2017
O më kanë thënë mos lexo as shkruaj gjërat...

03.12.2017  

Në aktivitete e sipër njoha edhe një klerik të mrekullueshëm
Siq kem publikuar më parë, i tërë muaji...

02.12.2017  

Festa 28 Nentorit u festua edhe në Küttigen të Zvicrës Arif Vladi e ndezi sallën
Në këtë mbrëmje, para atmosfërës së...

02.12.2017  

Ta testosh vetvehtën, nuk është dobësi as kompromentim, është e kundërta
Nga përvojat, njeriu, shoqëria dhe shteti mëson nese don...

02.12.2017  

Jeta në manipulim më tjerët
Ndoshta jeta gjithëherë paska qenë e tillë por tani...

28.11.2017  

KOMUNITETI MALAZEZ NË KOSOVË URON ‘FESTËN E 28 NËNTORIT
Xun Çetta : Një shembull i mirë drejtë...

28.11.2017  

Përgjigja ime reagim kërcnimit naiv të Daqiqit mbi festën e 28 nentorit
Ja vetëm dy raste më dy shkrime nder shumë tjera,...

27.11.2017  

Shkruani e këndoni, pikturoni e vallëzoni, vendi ynë do bëhët ashtu si e duam
Bota mund të na persekutoj perseri, por ne, jemi dhe do të...

27.11.2017  

Po i lë në një anë ashtu si tash sa kohë lojërat e z. Kurti , po të policisë ?
Ka vite të tëra që kur po luhët ping-pong mes z....

27.11.2017  

Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo të nivelit të duhur
Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo...

26.11.2017  

Urime festa jonë kombëtare 28 Nentori kudo që jeni, punoni e jetoni
Gëzuar dhe për jetë e mot në festa të tilla u...

24.11.2017  

Vendi vërtetë në kizë politke por ne bashkë mund ti dalim zot vehtës tonë
Nese nuk gabaj, jam nder të parët i cili kam kundershtuar...

23.11.2017  

Urime fitorja më votën e popullit z. Kryetar Gani Dreshaj
Edhe LDK në Istog ka meritat e veta të cilat nuk mund ti...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]