Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (12):

Internes

Artikel-Archiv


17.02.2022  

Dita paverësisë 17.02.2022 Seanca solemne FOTO koment
Komentet në Facebook : Xun Çetta : Edhe shumē qka deshta...

16.02.2022  

Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë ende po hjek keq
Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë për...

15.02.2022  

LDK, edhe një perballje pas riorganisimit të,,LISTA GUXO"më zonjën Gervalla
Rënija e LDK-së në zgjedhjët e fundit nacionale, i...

13.02.2022  

Afishimi në Facebook nese po më kupton dikush 13.02.2022
Atë që themi ne, qoftë analist apo publicist si pa parti...

11.02.2022  

Nga i varfër supër i pasur
Mos më akuzoni, vet po e deklaroj, këtë ishull të...

09.02.2022  

Ne nuk po zbardhim histiri të vjetra, po falsifikojm të sotmën
Ja pse nuk inkuadrohëm në komente facebook-u aq shumë dhe...

08.02.2022  

Dy fjalë, për krerët e shtetit në këtë rast i kam :
Shumë të ndryshëm krerët e shtetit tonë...

06.02.2022  

Një leksion shumë të quajturve analist
Një leksion shumë të quajturve analist, pa i pergjithsuar...

06.02.2022  

,,Rasti mbret i botës” kështu kanë thënë dhe kështu po deshmon
Mirë do ishte të mos jetojm e as fatin, vetëm rastit...

03.02.2022  

Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa në T 7
Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa i cili jap mendimet e...

02.02.2022  

Mbmyllja ime në karantinim 01.02.2022 !!!
Mbyllja ime në karantinim, muk kaloj si mbyllje por si bredhje...

01.01.2022  

Gëzuar 2022 kudo që jeni në vendin tonë dhe andej nga na perzën
Tashmë veq po festojm, por ka shumë të atillë...

01.01.2022  

Iku i vjetri, erdhi viti Ri, por ne do vazhdojm maskat e të këqinjëve më i shky
Për vendin dhe kombin tonë, të gjithë, bash të...

29.12.2021  

Dy shkëputje nga LEKSIKONI i cili pritet të dal pas kaq permbledhjeve intenzive
Një zë këtu më temën : Një pushkatim...

08.12.2021  

Lajm i hidhur, sapo konfirmoj vëllau i tij Flamuri, Isuf Çeta na la
Ngushllime Flamur dhe gjithë familjës tonë Ceta, një...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]