Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (45):

Internes

Artikel-Archiv


13.10.2020  

Këtu i kemi katër (4) afishime që ja vlen ti kemi publike për sot 13.10.2020
Afishimi -I- Këtu, në këto 3 fotografi i lus...

12.10.2020  

Festat zyrtare në Kosovë, tani po votohet projekt ligji i ri i cili nuk po zë vend
Unë e di se jam bërë i merzitshem më afishime,...

12.10.2020  

Nganjëhere të vjen të çmendesh dhe vullnetarisht ta pranosh se je i çmendur
Kam konstatuar se nganjëhere të vjen të çmendesh...

11.10.2020  

Krimi i cili nuk po ndiqet e as denohët do ti kushtoj njerëzimit më shumë se popullit tonë viktimë.
Nuk ka Gjykatë vendore e as nderkombëtare të cilat nuk...

10.10.2020  

Unë, si rrallë herë në këto dy raste zgjodha heshtjën
Unë, si rrallë herë zgjodha heshtjën, po, këto...

10.10.2020  

A thua deri kur ta sulmojm, shajm e pergojojm njëritjetrin në llogari të sponzorëve jasht nesh ?
Unë dukem sikur percjelli Facebook-un shumë por jo,...

09.10.2020  

Këtu katër ( 4 ) afishime në facebook më 08.10.2020
Afishimi-I- Ndoshta po afron koha te vdekurit me fol ngase te...

08.10.2020  

Konflektet tona kolektiva të sponzorizuar nga tjerët kanë zgjidhe
Unë jam shumë pa kohë të komentoj, perkrahu a...

08.10.2020  

Sot, seanca parlamentare, unë pres të votohet rimëkëmja ekonomike e cila po deshton tash sa seanca
Po të isha deputet dhe sikur do deshtonte ky votim i vonuar,...

07.10.2020  

Edhe dy publikime sot, VIDEO në YouTube
Hyp se të vrava, shtryp se të vrava ! kështu po më...

07.10.2020  

Sot, jo pak kohë ma mori sistemimi i vitrinës së librit, nese mund të them Bibliotekës time
Mora shumë libra nga nenkulmi ku i kam paketuar dhe disa nga...

06.10.2020  

Puna e pa pasqyruar edhe mund të mbetet e pa shfrytzuar për interesat e hulumtimit real të ngjarjeve tona si komb
Të hulumtosh, sygjerosh dhe në të njejtën kohë...

06.10.2020  

Serish lajm morti, deshta te mos publikoj ngase u bëra i tepert sikur vetem zi po perjetoj, edhe gazetari Nazmi Misini na la.
Më 04.10.2020 gazetari Nazmi Misini, një bashkëpunues i...

05.10.2020  

Kriminelët e luftës dje diplomat të politikës Serbe sot. Ku je Amerikë, ku je BE ?
Pa e zgjatur e merrem më deklasratat e tyre skandaloze si të...

03.10.2020  

Një VIDEO këtu për disa, ani pse fare të pakt për ta par se isha ndinjëherë në parti apo jo...
Janë një numer i vogel nga partit tona politike të...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]