Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel-Archiv, 2017


27.11.2017  

Po i lë në një anë ashtu si tash sa kohë lojërat e z. Kurti , po të policisë ?
Ka vite të tëra që kur po luhët ping-pong mes z....

27.11.2017  

Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo të nivelit të duhur
Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo...

26.11.2017  

Urime festa jonë kombëtare 28 Nentori kudo që jeni, punoni e jetoni
Gëzuar dhe për jetë e mot në festa të tilla u...

24.11.2017  

Vendi vërtetë në kizë politke por ne bashkë mund ti dalim zot vehtës tonë
Nese nuk gabaj, jam nder të parët i cili kam kundershtuar...

23.11.2017  

Urime fitorja më votën e popullit z. Kryetar Gani Dreshaj
Edhe LDK në Istog ka meritat e veta të cilat nuk mund ti...

23.11.2017  

Një përgjigje publike mikut tim z. Meti Belaj
Mik i nderuar z Belaj, ke prekur një temë e cila më...

21.11.2017  

Një përkujtim veprimtarësh i cili më ligështoj në vend se të më forcoj
Dje, i ngarkuar më strese të shumta si asnjëherë...

21.11.2017  

Sot plotë një muaj në strese të njëpasnjëshme, zi dhe vetëm zi
Më 21.10.2017 ora 3.30 minuta, pa u zbardhur dita , përjetova...

20.11.2017  

Lajmi më të cilin më goditi miku Adnan Hulaj : Allahi me xhenet te meshiroft Daj
Xun Çetta Po nga erdhi ky lajm i zi e i pa pritur mik i nderuar...

17.11.2017  

Fushata e cila nuk po kursen njerëzit, mjerisht ajo nganjëhere po lëndon
Në mengjesin e datës 15.11.2017 derisa po pinim kafën e...

16.11.2017  

Ka kohë që kur thëm se njerëzit e mëdhënj po na ikun, Lavdi i pavdekshmi Kasem
LDBSH vizitë veprimtarit, shkrimtarit të shumë...

04.11.2017  

Sa më i hapur e i sinqert aq më shumë të mbyllin kujdestarët e së keqës
Erdha në Kosovë më një iniciativë tepër...

04.11.2017  

Na iku mendimi dhe fjala e lire e më ndikim, do duhej të ishte e kun
Aktualisht jam në qendër të Prishtinës, i ngarkuar...

04.11.2017  

Lajm i keq dhe i hidhur por ja se jeta e paska kështu
Sa më kënaqësi mora rrugën për Kosovë ku...

04.11.2017  

Kandidati për kryetar të Burimit ( Istogut) po siguron lakrat per tu
Kandidati tashmë në ballotash për kryetar të...

20.10.2017  

Zgjedhjët erdhën, shpresoj dhe uroj të mos kem zhgënjyer miq e mikesha
Zgjedhjët tashmë erdhën, shumë miqëve e...

16.10.2017  

Letër publike akademisë dhe diplomacisë Serbe për dialog të suksesit
Që në fillim, më duhet ta sqaroj se, këtë...

15.10.2017  

Unë nuk jam në fushatë, por në hulumtim dhe kompletim të punës sonë
Qenka më leht për mua tani, kur nuk jam kandidat i këtyre...

13.10.2017  

Paskan shpetuar paria e gjitha Qerive tona dhe gati të mbesim popull pa kokë !
Të gjithë këta bashkë janë tri parti, tri klane...

13.10.2017  

Pa forma terrorizmi u çliruam dhe tani na pjelli terrorrizmi në Kosovë !!!
Më dekada shekulli nen pushtim, zhvilluam aktivitete, veprime dhe...

12.10.2017  

Tri shperndarje në facebook për ta korrigjuar vehtën dhe veprimet nëpër kohë:
1- Xun Çetta shpërndau postim e tij. Tetor 10...

09.10.2017  

Kah po të qojnë Kosovë ?
Kosova, perfundimisht vend ku të varfërtot po pasurojn të...

07.10.2017  

Lajme të rënda për ti besuar po lexoj e dëgjoj tash sa kohë por prap, asgje
Diçka e kobshme, kam frikë se po ndodh, qofsha i gabuar...

07.10.2017  

A jetohët në kësi ambienti politik në Kosovë ju lutëm ?
Unë nuk po flas e as po shkruaj për çfarë do...

05.10.2017  

Lajm i rëndë i cili më shokoj. Paska vdekur Jashar Ali Hajdari
Njerëzit, veprimtarët dhe ata të cilët po mbesin pa...

05.10.2017  

Foto nga arkivi, këtu më plasi loti dhe tash dy dit nuk po gjëjë qetësi
Në shfletim te fotove, audio dhe video filmimeve nga arkivi,...

02.10.2017  

Sot, për dallim nga dje, po na perkujton facebook-u
Foto dhe teksti këtu, ishin dje në funksion të...

29.09.2017  

As ta komentoj e as ta injoroj krejtësisht incidentin Zeka-Krasniçi (Video)
Perj momentit kur ndodhi ky brutalitet i cili na kompromenton si...

28.09.2017  

Lexova dhe perjetova helmin e medias dhe disa miqëve për Demarkacionin
Këto përvoja të hidhura dhe lojërat e mjera në...

27.09.2017  

E gjithë mesdita sot, më kaloj në kujtime dhe permallime
Ta mendojsh e kujtojsh të kaluarën,do të thot të mos...

26.09.2017  

Dita e Mollës pa Molla sot, lajm i rënd, por na ngushlloj politika aktive sot
Nëse reagoj më kritika kur unë vlerësoj se...

26.09.2017  

Unë, pas mesnate e lash punën e permbledhjeve por jo të harroj
Muaj të tërë më ka dal punë që, të...

24.09.2017  

Pse veqova dy kandidat pa dashur të jem kunder tjerëve në Komunën e Deçanit ?
Kandidati Mal Lokaj, është një veprimtar gjithëashtu...

24.09.2017  

Një implikim i vogël në fund fushate dhe në prag të momentit të votimit
Në fushata, e as anësime partish politike nuk jam perzier aq...

24.09.2017  

Të rënët e gjallë dhe të gjallët të cilët po vdesin
Ngjajshëm e kam thënë disa herë dhe kësajë...

24.09.2017  

Lajmet senzacionale sa për terhjek lexues do duhej kontrolluar e disciplinuar
Që dje, e kisha mendjën tëk vrasjet e shumta këto...

24.09.2017  

Më vonesë por po dalin realitetët e hidhura të krimit nga pozitat politike
Jo se po u mirrën pronat pronarëve, viktimë të...

17.09.2017  

Mendimi i mirë mbetet i mirë, pesha e fjalës peshon varësisht kush e thotë
Unë, më shumë jam i prirur te shoh e dëgjoj...

17.09.2017  

Kur nuk shkruaj jam në gjurmime, nder to, edhe më komente në facebook si PSh:
Shqip Gjakova facebook 17.09.2017 ka ndarë videon e Autochthonous...

16.09.2017  

Edhe kur nxjerrim ligje dalim qesharak dhe jo shtetformues
Më ka ardhur të pelcas kur mbrëmë dëgjova...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]