Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


08.05.2020  

Pamje ku pushojn syt dhe qetësohët shpirti nga lodhja në politikë...
Kam të drejtë apo jo, keqkuptohëm apo nuk po i kuptoj...

08.05.2020  

,,Pilafi nuk mban më uj“ thojn nga Tirana, mua më është bërë e tepert ti dëgjoj kaq të quajtur politikanë e veprimtar...
Ka bukur gjatë, jo muaj as vite por decenie më radhë...

08.05.2020  

Serish facebook-u na kthen tek z. Shkëlzën Gashi dhe postimet e tij në vend se të merremi më aktualitetin e politikës nderkombëtare në këtë ofanzivë
Në vend se më politikën e jashtme e cila këto...

07.05.2020  

Lajm i rëndë ! për mua i pa pritur, qenka ndarë nga jeta ish drejtori i Baletit Kombëtar në kuader të Teatrit të Kosovës, tash i ndjeri Ahmet Brahimaj
Ahmetin nuk e kisha njohur më herët, vonë për...

06.05.2020  

Një urim ditëlindje në këtë kohë më pandemi por edhe për shumë qka tjetër më befasi, koha po ekën sikur ne nuk po e dijm !!!
Urimi i ditëlindjes së Dardanit tim nga ana ime në...

06.05.2020  

Një emision të cilin ja vlen ta degjojm, të meret model se si mund të komunikojm dhe kështu vendin ta ndihmojm
Një emision të cilin më vonesë tek sot e...

04.05.2020  

Mos të lejojm që para syve tonë të na falsifikohët historia e kohës të cilën vet e perjetuam
Mos të lejojm që para syve tonë të na...

04.05.2020  

Ngushllime Familjës Musliu dhe gjithë të prekurve më dhimbjën e humbjës së jetës së Agon Musliut
Mes sa e sa lajmeve trishtuese që po lexojm, dëgjojm dhe po...

04.05.2020  

Qellimi i mirë kritikë për ta ndryshuar paqësisht tjetrin, i vetmi ilaq për kohët që i synojm dhe mjerisht po na mungojn ato
Pas shumë kohe pauzash në media tonë elektronike si...

04.05.2020  

Nacionalizmi improvizues, një monedhë falso e cila po vidhët si kopje nga arka e shpirtit të kombit tone ! Kjo e keqe mjerisht për here e më keq po na
Nga mbrëmë kur isha në një emision, myasafir i TV...

03.05.2020  

Një rastësi siq gjithëherë tek unë din të ndodhin këto !!!
Para 8 vitësh dhe sot po në ato përpjekje, po, po bash pa...

03.05.2020  

Ftesa të cilën e konfirmova para dite dhe pa vonuar shumë, pas dite ma postojn në profilin tim Facebook
E konfirmova ftesën para dite që të jem mysafir tek Syri...

02.05.2020  

Krimi i cili po vazhdon për here e më shumë dhe krejt pa zë e pa frikë po vret
Është ky krimi i cili po vazhdon për here e më...

02.05.2020  

Për vetëm 51 ditë të qeverisë LVV-LDK edhe pse aspak konstruktive dhe me plotë prapaskena , tek tani reflektoj fillim suksesi i çkapjës së shtetit
Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e dekretit...

01.05.2020  

Para gjasht vitesh një shtatëzënësi tëk tani dualën më fëmi ! kjo është diplomaci !!!
A ka kush që nuk harron, ngjarjet e kaluara të mi kujton,...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]