Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (15):

Internes

Artikel-Archiv, 2017


21.02.2017  

Demarkacioni i kufirit dhe liberalizimi i vizave, një kashë e lashë dimri
Dikur pas darke në natë dimri, si femijë, merreshim më kashë e lashë...

19.02.2017  

Në këtë mengjes të hershëm Ilirin e percjellëm, jo për Ushtar por për Spanjë
Në këtë mengjes të hershëm e më rreze dielli, Ilirin e percjellëm, jo...

19.02.2017  

Facebook mi perkujton publikimet të cilat konqedojn me aktivitetet e AAK-së sot
E falenderoj stafin e Facebook-ut i cili mi perkujton publikimet e më...

17.02.2017  

Sot ishte një ditë gëzimi, dilemat, si tutje ? le të i mbesin kohës, ajo vazhdon
Sot 17.02.2017, vërtetë nuk ishte atmosferë festive ashtu siq janë...

16.02.2017  

Ja si testohet elita e partive politike se sa janë pro e sa kunder ndryshimeve
Merre iniciativën nese je emer dhe njihësh personalisht më gjitha...

16.02.2017  

Unë po heshti ngase jam kah hjeku keq, shumë keq
Ata nga maja, krejt pipa, por në pushtet ! më bënë që tërë jetën të...

13.02.2017  

Jeta e paska kështu,më të mira e të këqia,me suksese e dështime,kujtimet mbesin
Më në fund jeta e paska kështu, më të mirat e të këqiat, me suksese e...

12.02.2017  

Isa Kasumaj facebook 12.02.2017 ora 21.30 Postoj si thënie te Karaxhiqit ...
Isa Kasumajfacebook 12.02.2017 ora 21.30 Postoj si thënie nga Vuk...

11.02.2017  

Po na ofrohet 11 Marsi i vitit 1981 i cili po kulmon si vit i bardhë për ne
Mjaftë është fol e shkruar por në fund një e vertetë po del. Viti 1981...

07.02.2017  

X. Çetta në LPK, me pas në LDK-PDK-AAK e VV dhe njëkohësisht kunder tyre
Më ata të cilët nuk lexojn e as kuptojn i kam problemet më të mëdha,...

06.02.2017  

Fillim viti 2017 mori shumë emra krijuesish e veprimtar, nuk po ndalet me Janari
Sot e dhjet vite më parë kur mora lajmin e hidhur për vdekjën e...

05.02.2017  

Lamtumira e fundit Dritëro-s thej mure të ndarjës dhe bashkoj njerëzit
Sot, të gjithë njerëzit e gjitha kategorive, krijues e...

03.02.2017  

Edhe një vdekje e cila na lëndoj rëndë në shpiterat tonë, vdiq z. Dritero Agolli
Sot 03.02.2017, mora lajmin e hidhur se paska ndërruar jetë...

03.02.2017  

Sa shumë vdekje të dhimbëshme dhe të parakohshme Mergimtarësh perjetuam !!!
Na mbytën për së gjalli vdekjet e shumta, të dhimbëshme dhe të...

31.01.2017  

ËSHTË E RËNDË TË DALËSH KUNDËR VETVEHTËS VETËM QË TË ADHUROJN TË TJERËT
ËSHTË E RËNDË TË DALËSH KUNDËR VETVEHTËS VETËM QË TË ADHUROJN TË TJERËT...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]