Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


14.12.2011  

...
...

07.12.2011  

Nderim dhe mirnjohje për nji Mbret...nga Jozef Radi
Shqiptarët sot përcjellin mbretin trashgimtar, Leka Zogu i I, i biri i...

07.12.2011  

Postmortum :Leka i parë dhe orientimet e tij kombëtare,
PS: Gabimet në drejt shkrim janë të skanuara nga gazeta....

06.12.2011  

28 Nëntori 2011 ditë festive apo ditë pushimi
Gjithë atyre që ma uruan festën tonë kombëtare dhe tjerëve që më këtë...

01.12.2011  

Përshëndetje Muhamet
Ka kohë që kur posta ime elektronike po mbushet me jo pak emra nga...

30.11.2011  

Prezantim i shkurtër në RTK : Kush është Kandidati i pavarur X.Çetta (VIDEO)
PS: Mendoj se gazetari i këtij institucioni publik Zekë Sinani ka bërë...

08.11.2011  

Si rrëshqita e nuk u bëra aktor ?
Ja si aktrova në cilësinë e aktorit-statist në Teatrin Kantonal të...

16.12.2009  

Pacolli si temë në Facebook 14.12.09 dhe komenti im:
90 vjet pas Uilsonit Kur presidenti amerikan Uidrou Uilson në...

15.12.2009  

Shkresat nga burgu si vijon :
Se kam të drejtë në akuzat ndaj mediave tona në Kosovë dhe hulumtues të...

12.12.2009  

Letër përshëndetje njëkohësisht ftesë dashamir/e të shqetësuar/a
Përshëndes gjithë ata që ishin të shqetësuar/a më rastin e reflektimit...

10.12.2009  

Thika në fyt,Kosova pritet te reagoj
Thika në fyt,Kosova pritet te reagoj

09.12.2009  

Përshëndetje i nderuar F....
Njërin nga mesazhet që mora,tani përgjigjën time atij ,ja vlen ta barti...

09.12.2009  

Organizmi dhe vlerat e tij anti krimit në Kosovë ekziston
Po ofrohet situata ku sa më shumë të zbulohet krimi si aksion i lënë në...

08.12.2009  

Përballja me pasojat e ish UDB-së dhe ish SHIK-ut në Kosovë
UDB-ja dhe ish SHIK-u dy shërbime paralele këto ishin tmerri i Kosovës...

02.12.2009  

Aferat mbi krimin dhe mundesia e manipulimit me struktura te Sherbimit inteligje
Ka kohë qe kur askush nuk po e ngacmonte krimin,ai bënte punën dhe po...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]