Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv


04.07.2012  

Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra...
Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra dhe pasojat do jenë të pa...

01.07.2012  

Tema :Liria e mendimit dhe 1000 forca serbe në Kosovë !
Liri të mendimit,analizës së lirë dhe të shprehurit aso çfarë i duhet...

26.06.2012  

Deformo dy harta më piant program pa shih zbardhjen e hartës së tretë...
PS. Barte më piant si foto dhe deformo dy hartat anësore derisa të...

25.06.2012  

Ende herët për takimin Jahjaga-Nikoliq-Xuni koment
Publikuar në,Kosova Sot“E diel 24 Qershor 2012, 18:5 Ndonëse...

23.06.2012  

Më mirë këngëtar apo veprimtar ?
Më mirë këngëtar apo veprimtar ? Po edhe këngëtari është...

17.06.2012  

Vazhdimi për një sqarim
Rrahim Sadiku në facebook 16 06.2012 3:37.MD. Rrjepësi i Atdheut

16.06.2012  

U vetëvra apo e vranë Dino Asanajn ?
Autopsia: Dino Asanaj u vetëvra ,,Kosova Sot “Publikuar: E premte 15...

16.06.2012  

Prend BUZHALA- Për dëshmorët Mujë Krasniqi, Beqir Gashi e Ali Krasniqi
( Ky ishte muaj përkujtimesh gjithandej,kushtuar atyre që ranë për të...

07.06.2012  

Të nderuar/a lexues/e,shoqe e shokë,mikesha e miq të jetës publike
E di se jeta kaq dinamike për ju që lexoni,punoni e veproni,ka bërë që...

07.06.2012  

Apel i intelektualëve, zgjidheni Nanon President
,,Zëri” 06-06-2012 21:21 CET Apeli i 26 intelektualëve drejtuar...

03.06.2012  

Vdekjen e Bardhit e ndjeva rënd,shumë rënd
Papritmas vdiq edhe një analist,publicist e krijues i kohës sonë kaq...

03.06.2012  

Lufta për liri e demokraci,ndryshe nga është luftuar dhe po luftohet sot.
Lufta që të mos pengohet tjetri në rrugë të mbarë vetëm për tu...

26.05.2012  

Koço Danaj për ballë Besim Dinës një koordinim i mrekullueshëm
Koço Danaj në emisionin ,,Oxsigen“sot datë 25.05.2012 ishte edhe një...

19.05.2012  

Abetarja e bashkimit hapi i par praktik pas 30 vite procesesh
Ishin hapa pozitiv proceset demokratike për kaq dekada edhe pse me...

15.05.2012  

Një koment nga unë bërë temës së fshire për të mos u përsëritur më
Vjollca Malaj në facebook 14.05.2012- Xhavit Haliti Ka qenë i...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]