Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


07.11.2012  

Shoqata e të burgosurve politik e Kosovës, fton krijues artistik për ti dorëzuar
Në pa mundësi që të ndihmoj më shumë,sa për shkak kohe po aq për...

05.11.2012  

Kujdes në botime dhe realizim emisionesh dokumentare.
Nga Xun Çetta Si gjithherë,pa harruar,edhe kësaj radhe thërras...

04.11.2012  

Vetëm 8 komente me dy foto nëntor 2012
Tema-1- Shefi i shërbimit sekret të Kosovës vizitë në Shkup 24-10-2012...

02.11.2012  

Foto nga albumi : Takim shokësh
Këto janë vetëm pak foto për sqarim sa për ta rezervuar renditjen si...

27.10.2012  

Material i skanuar nga libri i autorit Dr. Ramadan Xhema
Për sqarim: Një ndërhyrje timen dhe më pas pak material i skanuar nga...

25.10.2012  

Si ti uroj ndryshe për këtë festë Bajrami ?
Urime dita e kurban Bajramit juve në Shqipëri dhe nata e kurban...

24.10.2012  

Ngjarjet e fundit mjerisht nuk jam në gjendje ti vlerësoj ashtu si kam vlerësuar
Nuk i vlerësoj publikisht këto edhe pse tërthorazi nuk po mund të...

24.10.2012  

Këtu keni vetëm videot,10 prej tyre postuar sot ngase nuk po mund ta kem durimin
Këtu keni vetëm videot,10 prej tyre postuar sot ngase nuk po mund ta kem...

23.10.2012  

Politika plaga ime e vjetër.
Pasoja e politikave të vjetra natyrshëm trashëgon pasoja të reja në...

22.10.2012  

Një pasqyre në shtypin ditor CH qe na beri të krenohemi
Sot 20.10.2012 në kafen e mëngjesit ku takohemi më shokë,shtypi i...

22.10.2012  

Titulli testim i videos

20.10.2012  

Sot 18.10.2012 ditë testimi se jam apo jo për situata të tilla brenda institucio
Të isha unë në pozitën e krye parlamentarit Krasniqi,nuk do isha kaq...

19.10.2012  

Ja sa të ndieshëm e idhnak jemi bërë
Ja sa të ndieshëm e idhnak jemi bërë sa edhe humorin e mirë pa asnjë...

18.10.2012  

Përgjigje e vonuar Vuk Jeremiqit
,,Koha”/14-10-2012 17:08 CET. Kryesuesi njëvjeçar i Asamblesë...

16.10.2012  

Ndërrimi i gjeneratave dhe kujdesi i tyre në rekrutim !.
Hamshorët e mëdhenj po i mësojnë të vegjlit se si të mos rrëshqasin e...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]