Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


27.06.2013  

Ibrahim Kelmendi i shtrire në spital si pasojë e keqësimit të shëndetit nga grev
Tani sapo kuptova gjendjen. I zënë ne tjera pune as qe dija diçka...

26.06.2013  

A jemi më mirë se kurrë më parë
Kur shoh foto,video e kujtime tjera,mendja vetvetiu më thotë se kurrë...

23.06.2013  

Uruar zgjedhjet 2013
Sot sapo filluan orët e para të 23 Qershorit 2013 si dita e zgjedhjeve...

19.06.2013  

Përshëndetje grevist të nderuar
Kaluan javë të tera , tashmë po afron muaji që kur vullneti juaj po...

17.06.2013  

Ja deri ku shkon shpirti i thyer i njerëzve të përpunuar keq
Ka kohë që kur postova një shqetësimin tim të kamotshëm më titull:...

16.06.2013  

Unë paanësisht mbroj interesat e popullit (Foto tekst nga fushata 2001 )
Sado gazetar i mirë, vështirë ta nxjerrësh esencën e problemit...

15.06.2013  

Çka thotë shtabi i tij zgjedhor për kandidatin e pavarur Xun Çetta ? Foto tekst
Dalje të reja partish politike në momente të caktuara si më porosi dhe...

11.06.2013  

Vullneti i mirë e profesional dhe ana tjetër e gazetarëve
Ju lexues/e të nderuar/a krahasoni situatën sot më atëherë dhe shihni...

11.06.2013  

Më lejoni të mendoj ndryshe nga partitë politike
Pas përmbledhjes së gati gjitha hapësirave çfarë me kanë dhëne vetëm...

08.06.2013  

Pse nuk bëjmë punën tonë që faktori ndërkombëtar të mos ndërhyn mes nesh ?
Foto Nr 01 Më kërkesën e tij kërkohet dora, garant se po ma...

04.06.2013  

Kosova nuk po ndërton sistem të denoncimit ligjor por të spiunimit amator
Denoncimi dhe spiunimi nuk janë një, o qytetar i Kosovës së pushtuar...

02.06.2013  

Biznesi politike në Kosovë po djeg vlera dhe periudhat historike të kombit tonë
Djegën emra e emra në partitë tona politike, më apo pa meritën e tyre,...

29.05.2013  

Kujdes për ti kuptuar të paktën lëvizjet e njerëzve dhe subjektet e tyre
Ju lutem për pak kujdes në këtë video filmim nëse duam ti kuptojmë të...

24.05.2013  

Lisi i madh dhe kërpnajat që lidhen rreth tij
Kërko rrënjën e sajë akoma më larg që ta dimë se nga vjen kjo...

24.05.2013  

Vazhdon rreziku i luftimit të qëndrimeve që dalin nga të pavarurit
Sa vështirë të mbetesh i pa varur dhe nën trysni të pozicionuarve...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]