Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


13.09.2014  

Emrimet e rrugëve fshatrave, kulturë e re civilizimi, rezultat i çlirimit ky.
Urime dhe i gëzofshim emrimet e rrugëve edhe atje ku gjitha fshatrat...

13.09.2014  

Ku jemi dhe çfarë po bëjm si popull i shekullit XXI (Vëllau vret vëllain)
Pasi që pak më parë postova dhe komentova një artikull puro politik nga...

13.09.2014  

Po lexoj artikullin : A ka Kosova nevojë për një subjekt të ri politik?
Në uebfaqen,,Reporteri “dt. 12.09.2014 ora 22:39 lexoj artikullin më...

09.09.2014  

Sabri Maxhuni-Novosella 9.9.2014 : KOSOVES ERA GJAK PO I VJEN!!!
KOSOVES ERA GJAK PO I VJEN!!! MOTI NUK ESHTE PERGJAKE KOSOVA. LUS ZOTIN...

09.09.2014  

A është krim po të mos kembënguli në momentin e fundit edhe këtu ?
Foto nga dita e fundvitit shkollor kur djali im Dardani kreu klasën e...

07.09.2014  

Si dhe pse PDK në opozitë dhe opozita e bashkuar në pozitë ?
Nuk thëm sot por ja artikull nga 7 shkurti 2013:...

07.09.2014  

Një koment në linkun e mikut tim në facebook sot 7.9.2014 :
Mik i nderuar. Nuk lexova pesimizëm por lexova shqetësimin tuaj per...

07.09.2014  

Nga sot, aty ku nuk jam vet nuk kam pse perkrahu tjetrin
Ndoshta shumë vonë por më mirë vonë se kurr thot populli. Situata...

04.09.2014  

Edhe një lëvizje e gurthemelit të institucioneve të reja të shtetit tonë
Më 12 shtator, pra pas tetë (8) ditësh do të startoj, (filloj) serish...

02.09.2014  

Sot u bë varrimi i veprimtarit të pa ndalshëm Prof Hazir Shala
Shumë shkurt dhe i pikëlluar më vdekjën e kolegut të rrugës sonë Prof...

02.09.2014  

Ndoshta, kthesa e parë startoj në rektoratin e Universitetit të Prishtinës
Nga katër kandidatët sa mbeten në finale para komisionit pranues...

30.08.2014  

A mendon dikush se çfarë në realitet po ndodh dhe çfarë po shkruajn gazetat
Unë po e shoh se pak kush po kupton se çfarë në realitet po ndodh dhe...

28.08.2014  

Debati në emisionin e RTK-së Jeta në Kosovë 28.8.2014 fund i durimit tim
Emisioni Jeta në Kosovë RTK 28.8.2014, transmetoj tryezë debati mbi...

26.08.2014  

PDK-RTK dhe Gjykata Kushtetuese e dhan fjalën e vet
Sipas gjitha gjasave PDK-RTK dhe Gjykata Kushtetuese e dhan fjalën e...

25.08.2014  

Vetëm dy fjalë për ata të prapaskenës politike
Tani nuk po mund të mos i thëm qoftë vetëm dy fjalë për ata të...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]