Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv


09.04.2018  

Mos të merrem si lajmëtar i vdekjeve as i pikllimit të tjerëve , serish lajm
Nderkohë sapo lexova edhe për disa rast vdekje tjera për...

09.04.2018  

Sapo mora lajmin për vdekjën e gruas së Agjës Selim
Agja Selim ishte njëri nder Agjallaret më të urt por i...

09.04.2018  

Publikimet nen betim: Të vertetën dhe vetëm të vertetën.
Në përmbledhje të hulumtim pasqyrimt të viteve 90-ta...

08.04.2018  

Ja si e paskam uruar zgjedhjën e presidenti Thaçi sipas perkujtimit FB
Xun Çetta facebook 8. April 2016 um 22 : 25 Urime por mos...

08.04.2018  

Edhe Esat Brajshori di të provokoj kështu ? jo, ndoshta po tallët më ne
Esat Brajshori në facebook 07.04.2018 para19 orësh publikon :...

07.04.2018  

Foto nuk flet gjithëqka nese nuk e sqarojm me pak fjalë për ti kuptuar 1000 sosh
As nuk jemi kuqalosh pse rasitsisht jemi të veshur në të...

06.04.2018  

Kontrata e nenshkruar merr pergjegjësi, andaj këtu nuk shkohet shkel e shko
Pa marrëveshje dhe kontrata të nenshkruara nuk shkohet në...

05.04.2018  

Komenti im një rikujtim opinoni të z. Adem Shala 2015:
Një rikujtim i hidhur sot por dëshime e mirë kohe mik i...

05.04.2018  

Pushteti më pushtetar, më i egër, më i fuqishëm se shteti dhe shtetarët e tij
Është mirë, është fat dhe obligim që...

05.04.2018  

Edi Rama pa nevojë terhiqet nga një punë e cila don zgjidhje
Jam duke ikur nga gjitha aventurat e politikave zyrtare të komit...

04.04.2018  

Kosova-melqia, mushkërit, zorrët, zemra dhe arterja sajë
Shëndeti politik i vendit tonë po keqësohet nga një...

02.04.2018  

Përse dimri tu ik e unë tu qa dru në vend se në hyrje dimri ti bëja këto ?
E di se në pamje të parë shumë kush do të thot...

02.04.2018  

Sejcili nga ne kemi nevojë për ndihmën e njëritjetrit kur është e mundur ajo
Edhe një falenderim sternipit Artan Çetaj tani pas tri (3)...

02.04.2018  

Prap më mikun Naim Maloku dhe postimin e tij të perzgjedhur e më vend
Sot sapo u zgjova, në ballinën e facebookut më doli...

02.04.2018  

Mllefi nga distanca ndaj politikanve, zbutet apo ngritet kur je më afër tyre ?.
Mos u mllefosni nga distanca, shikoni dhe percilni nga afer, edhe pse...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]