Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


05.07.2019  

Sapo arrita për pushime moro lajmin e hidhur për vdekjën e mikut Gani Syla
Pëfundimisht, tash e tutje, gëzimi dhe hedherimi do të...

02.07.2019  

A e dini se filloj pushimi i cili për ne Mergimtarët është i domosdoshëm ? Unë do të mungoj për ca kohë
Djali i madh Dardani, dje përfundoj maturën dhe i kaloj...

02.07.2019  

Tri afishime nga Facebook-u që sinjalizojn diqka për sot
Projektet e nëndhesë politike në bashkëpunim dridhin...

30.06.2019  

Sot, zgjedhjet lokale në Shqipëri jo standarde, jo masive por ato po mbahën
Në këto zgjedhje si rrallë herë në histori do...

27.06.2019  

Njerëzit po vdesin, faktet pa arkivë varfërohën, kështu tutje nuk shkohët
Kësajë radhe nuk perkujton facebook.u e as info-ceta, por,...

27.06.2019  

Lajmet e hidhura, sa vin e shtohën, na paska lën edhe punëtori shkencor, Mergimtari Prof.Skëndër Gashi
Tash vonë, pas sa e sa punëve qe pata sot, po lexoj për...

27.06.2019  

Lajmi i hidhir, sado i vonuar aj rëndon, sot paska vdekur tashmë i ndjeri Rrok Berisha
Tash vonë, pas sa e sa punëve qe pata sot, sapo u ktheva...

25.06.2019  

Rrefime nga të parët tonë të cilat sot, ndoshta më ndryshe por realisht duhët ti bëjm
Edhe Baba Mustafë ndjesë pat shpirti tij, na rrefente se si...

25.06.2019  

Dy repriza nga Facebook-u ti kem këtu
Ka vitë që kur po bindem se të jesh i drejtë dhe...

24.06.2019  

Politikanëve tonë, ju kujtoj sot për çfarë bënë dje që të mos bëjn neser ngase po na kushton
Lexo Xun Çetta 24. Qershor 2017 Qeveria, Nuse e kujt,...

23.06.2019  

Dy postime mbi zgjedhjet në Shqipër para gjashtë (6) vitësh më shtesat për situatën sot atje
Ditët po ofrojn politika Shqiptare mjerisht nuk po reflekton....

22.06.2019  

Pas kaq kohe serish mes sportistëve por jo si hera tjera mes profesionistëve
Siq dihet, Iliri fudbollin e ka luajtur si profesionist në ekipin e...

21.06.2019  

Shqipëria në krizë politike dhe pergjimet e shitura,,BILD“-it
Krizat politike atje, nuk janë të reja e pa përvojë,...

20.06.2019  

Përfundimisht, ne na presin punë shumë më të mëdha se sa mendojm
Është bërë e vështirë dhe e pa mundshme...

19.06.2019  

Shqipëria po kallët flakë, Kosovës po i shkon tymi !!! Ku jemi more hej ?
Jam pa kohë dhe tmerrësisht i ngarkuar e më siklet...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ zeige alle Artikel ]