Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


25.05.2019  

Vendi nga skandali në skandal po thellohet në krizat e reja, shumë shkurt, çka tani ?
Nga ky moment,ne jami në gjendje mergjente si shtet ku duhët...

24.05.2019  

Ne jemi viktimë e avokatve të cilët nuk lan krim pa mbrojtur për parat e tyre te pista
Dëgjojeni emisionin tjetër këtu të para dy...

24.05.2019  

Gazetarja hulumtuese e cila dëshmoj dhe la nen hije Avokat, gjyqtar e prokurur
Avokat si ky Vetoni në këtë emision përball...

23.05.2019  

Ka tash e 20 vite që kur po vuaj çfarë dëgjoj mbi krimet dhe mashtimet në Kosovë STOP
Unë, tash e 20 vite që kur po vuaj çfarë...

22.05.2019  

Referendumi edhe një pykë e keqe në plasën ku futët pyke politike
Sot po percilja ca nga emisionet televizive si, tryeza dhe pervjetor nga...

22.05.2019  

Prap më Bardhylin dhe sqarimet e tij shkencore por diqka ndoshta po e teprojm
Po, Bardhyl i nderuar, sqarime shkencore këto por të...

20.05.2019  

Pjesa e parë e seancës sapo perfundoj, mjerisht terr dhe deshtim i radhës
Nga një seancë e ndritshme në terrin e dhomës...

19.05.2019  

Prap më mentalitete të vjetra në LDK, pse po ndodh kjo ?
Pa dashur ti thëm as dy fjalë rreth rastit e as ta barti video...

19.05.2019  

Reagimi im dhe përgëzimi i radhës për punën çfarë po bënë z. Bardhyl Mahmuti
Edhe për këtë shkrim ashtu si hera tjera, të...

19.05.2019  

Një lexim, interpretim dhe paralajmërim i mirë ky nga z. B. Kabashi bërë z. Johanes Hahn
Rrallë po arrij ti kapi, lexoj e trajtoj gjithëata autor...

18.05.2019  

Rasti ,,Brovina skandal“ sikur po vazhdon ti jap efektet e projektit të zi për vendin tonë
Pas kaq ditësh sa lexuam opinone mbi ,,Brovina skandal“ ajo...

18.05.2019  

Të përgëzoj zonja Çitaku mos më u hidhero z. Haradinaj
Rrallë por më kujdes i përgëzoj njerëzit ngase...

17.05.2019  

Puna e shërbimeve të huaja kaq vite në vendin tonë tani pasojat po vlojn
Vite të tëra janë këto që kur shërbimet e...

17.05.2019  

Tash sa ditë po kërkoja origjinal çfarë kam shkruar në vitin 2000 mbi dhunimet
Në një koment bërë z. Kelmendi para dy javësh,...

17.05.2019  

Më këtë situatë të krijuar, dikur do qmendësha, sot jo, perkundrazi, ndihëm mirë, pse ?
Që nga skandalët e njëpasnjishme kaq kohë në...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ zeige alle Artikel ]