Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (146):

Internes

Artikel-Archiv


21.03.2023  

Koha po afron, nuk di kush qka do bëjm, por realitetet një ditë, do ti thojm
Po afron koha për ti thënë, dha argumentuar bash të...

12.03.2023  

Fushata zgjedhore, modeli i pa shoq në Zvicër
Fushata zgjedhore, modeli i pa shoq në Zvicër Një...

01.03.2023  

Sot 01.02.2023, pas kaq pauze gjysmë viti, po starton të publikoj info-cetta
Kjo faqe, do mbushet më aq sa mund të zë publikime...

22.06.2022  

E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë
E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më...

22.06.2022  

Plagjiatura tek ne për kaq vite më radhë ka prodhuar krim,
Plagjiatura e Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit, të dy...

10.06.2022  

Facebook po më kushton pse faqën time info-cetta nuk po e furnizoj
Ja edhe një publikim nga facebook-u, publikuar më 07.06.2022...

09.06.2022  

Kur unë i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet mendoj
Kur unë si i durueshëm që jam, më në fund...

29.05.2022  

Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj
Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj, por...

14.05.2022  

Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr
Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më...

12.05.2022  

Suksese Kosovë, ne guximin e synimit tonë duhët zyrtarisht ta deshmojm
Kam thënë se, për një kohë nuk do të...

04.05.2022  

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë
Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në...

29.03.2022  

Kēshilli inicues i FONDIT tē FSK-sē nē TV Syri
Më në fund na u imponua të dalim publikisht pas kaq...

25.03.2022  

Fati zi politik i cili nuk po na lëshon që punën e duhur për vendin ta bëjm !!!
Një fatkeqsi e madhe kjo jo vetëm sot, por kjo e keqe...

24.03.2022  

Epopeja e lavdisë së Dukagjinit në Gllogjan, ende në rrugëtim për një unifilim…
Epopeja e lavdisë së Dukagjinit, vertetë ende në...

11.03.2022  

Laboratori i politikave të jashtme sinjalizon dy lajme të mira për Serbi-Rusi
Foto : Sergei Lavrov Rusi dhe Dmitro Kuleba Ukrainë Lajmi...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ zeige alle Artikel ]