Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Fotogaleria - Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender

Kërko  
Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender
 
Bild 9 / 18
Xun Çetta dhe Adem Istrefi Një takim më Agim Mustën -Tiranë E pame për ngushllimi tek Haki Gashi  E pame për ngushllimi tek Haki Gashi  Tani për këtë moment Hakiu me tregon arkivin e tij. E Pame për ngushllime për babain tek Haki Gashi Ambienti i sallonit në dy kate tek Haki Gashi ku ishim për ngushllime Njëra nga tavolinat në të pame për ngushllime Haki Gashin Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj -1 foto Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike-Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka Grup veprimtaresh nga promovimi i librit Shkrumbenaje e Dashuri.të autorit Aden Dema (Demaçi)
Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender

Bild - Informationen

Beschreibung
Dite per ngushellime me rastin e vdekjes se komandant Skender Rexhahmetaj nga Isniqi. Te pamen per ngushëllime e organizoj Shoqata Agim Kukleci e fshatit Isniq në bashkëpunim me shoqaten Salih Çekaj. Pas mbylljës së pritjës per ngushëllime u mbajt një mbledhja komemotative kushtuar jetes dhe vepres se komandant Skenderit. Ne periferi të Araut Kantoni Argaut 11.11.2012.
hochgeladen von
Xun Cetta
Dateigrösse
383.4 kBytes
Zugriffe
5275
Bewertung
keine
Datum
am 22.11.2012 um 21:26
Keywords

Bewertung

Schlecht           Gut 

Kommentare

Es wurden noch keine Kommentare abgegeben.
Logge dich ein, um einen Kommentar zu schreiben.