Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel zum Thema: Metaforat politike imponim i koheNga barcileta në realitet debatesh më Jusuf Ejupi 25.02.2015 fb (Komentime )

Një budalla kishte dale në anë të rrugës për të peshkuar mbi asfalt, aty kalon një shok i tij....e sheh... dhe i thote:  bobobooo... sa gjynah, dhe i hedh një 5 euro.

Më pak, apo shumë më shkurt dhe pa text

  E di dhe po e shoh faktin se i zgjeruar në problemet e vendit tonë, njeriu nuk po kuptohet drejt, apo ndoshta lodhja kolektive ka bërë të mos lexojm aq sa shkruan tjetri.

Ta kuptojm realitetin e hidhur politik gjithësesi, më parë duhet thënë atë, duhet shpreh si preokupim pa dallim formave të komunikimit tonë dhe pa dallim kush e thot shqetësimin.

Edhe kështu, shkurt e pa text mund të lexohëm drejt.

Luzern 25.02.2015

Xun Çetta

Një pyetje shumë aktuale, më një përgjigje nga unë duke falenderuar z. Luzha (Komentime )

  Foto sot 08.02.2015
Berat Luzhanë facebook 08.02.2015: A di dikush te ma shpjegoje fjaline "Po shkojme per nje jete me te mire"?

Xun Çetta : Po, ka spjegim dhe kuptim kjo mik i nderuar Berat, Kjo do të thot : Të mos ja dish asaj që ke dhe ta mbrosh atë si dhe ta pretendosh atë që nuk e ke e as që mund ta kesh një ditë. Për më keq, edhe ta kesh një ditë prap nuk ështe e jotja si deshirë e as si vend i jetës më të mirë.

 

Më shumë :

 

https://www.facebook.com/berat.luzha.3/posts/817760638295494

Edhe një emision më vlerë në ,,ARKIVI RTK“ sot 04.01.2015 (Komentime )

Foto nga arkivi RTK  publikuar sot 04.01.2015 Ky emision, tashmë i ri të cilin po përcjelli më vemendje që kur filloj, për herë e më shumë ma mbush mendjen se mund të begatohet dhe profesionalizohet për shtuarjën dhe trajtimin e temavë dhe kohëve të ndryshme pa dallim kush në çfarë pozitave gjëndet në ato shpalosje arkivi.

Linku në profilin tim, postuar nga,,Partia Shqiperia Demokristiane“04.01.2015 (Komentime )

Si temë : Shoqata "MIRDITA" i pergjigjet Xhonturkut Olsi Jazexhi.

Komenti im :

Se, Mirdita ka mbetur pa u studjuar sa e si duhet deri në ditët e sotme, kjo nuk do koment, por nuk mund të themi se nuk është shruar, madje nganjëherë shumë më veqant për Mirditën dhe karakterin e Mirditorëve sot. Gjitha këto që lexuam në këtë letër, janë vequritë më të vogla që ka Mirdita dhe dihen mirë ato.
Tani po ndalem aty nga ku edhe u nxita të komentoj mbi këtë link më shpresë se do sqaroj më shumë mbi çfarë lexuam fare në fund të kësajë letre ku thuhet:
 ( Burimi i informacionit: Gazeta "VOTRA". Te gjitha te drejtat, pervec autorit te shkrimit, (Shoqata Mirdita), jane te rezervuara. Lejohet publikimi i ketij shkrimi vetem me lejen e autorit, (Shoqata Mirdita).

Sot 25 vjetori i lindjës së LDK-së dhe...

Sot 25 vjetori i lindjës së LDK-së dhe 24 vjetori i lëndim abortit të luftës ndryshe kundër pushtuesit të vendit tonë.

Ishte postim ky sa për ta zënë vendin më datë dhe linket i barti neser:

Sofra llapjane më dy sofra, ja theu drrasat sofrës. (Komentime )Krahasimet janë të mira por nuk duhën të kenë pretendime ndikimi të njëanshëm. Do duhej gjetur edhe një foto të ditëve të sofres qeveritare sot apo të tavolinave të pushtetarëve aktual.

Ja linku më dy sofra krejt më tendencë në prag të këtyre zgjedhjeve afatshkurtëra, të quajtura të parakohshme dhe jo më shumë se me 10 ditë fushatë :


Logjika, e nuk di cilit shekull ndonjëhere, ka rezonu e vlerësuar kështu ? (Komentime )

Sabri Maxhuni-Novosella Facebook 13.11.2013--

I NDERSHEM ESHTE AI QE PUNON. AI QE NUK PUNON, NUK MUNDET ME QENE I NDERSHEM...

Pelqime komentime :

Hafiz Gagica, Ismail Rugova, Lulzim Shasivari dhe 35 të tjerë e pëlqejnë këtë.

Komentet:

41 Artikel (6 Faqe, 8 Artikel pro Seite)