Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: FamiliareNga pritje percjellja e miqve, shokëve e dashamirve dhe familiarëve për ngushlli

 

Më 10.06.2018,më në fund u pajtuam se të humbem fizikisht për ta liruar vendin e të kujtojm perjetësisht ty Xhavit i kujtimeve tona. Ishe dhe e meritove këtë perjetësim nga ne Xhavit i pa harruar në mendjet dhe kujtimet tona.

më shumë...

TANI 01.06.2018 KUJTIMET edhe ARKIV I MIRE për ditar

 

Luzern 01.06.2015 reprizim sot 01.06.2018 

 

Xun Çetta

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=677

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/984070291613101?comment_id=1892916680728453&reply_comment_id=1892918797394908&notif_id=1527866843674138&notif_t=feed_comment

 

 

Dita ndërkombëtare Fëmijëve, meriton ti kujtojm të rriturt ti gëzojm të miturin

Të bëjm më shumë për fëmijt tonë, mos tu frikësohemi lindjeve ngase shterrpësia e kohës do të na kushtoj. Solidarizohëm më fëmijt madhor dhe të miturit ngase fati, mirëqenja dhe trajtimi i tyre sot është e ardhmja e vendit tonë neser.

Luzern 01.06.2018

Xun Çetta

 

më shumë...

Pas 23 ditësh luftë nervash, beteja vërtetë e mundimshme por më sukses

Nga 12 faqe përshkrimësh të gatshme për herat tjera mbi krejt çfarë ndodhi më fatkeqësinë e Ilirit, tani po ndaj këtu vetëm pjesën e fundit kur beteja më në fund perfundoj dhe dua te besoj se më sukses. Ishte një dramë e dhimbëshme jo praktikë në spitalet e Zvicrës kjo por ja se po ndodhin edhe këto gjëra. 

më shumë...

Dita e Nënës 13 Mai 2018. Djemt lulën Nënës Nena Flinë tradicionale

 

Uruar dita e Nënës të gjitha Nënave, respekti i veqant për ato nëna të cilat rritën dhe po rrisin sa më shumë fëmijë.

Luzern 13.05.2018

Xun Çetta

 

Monologu : Bisedë më Babën dëshmor (Mirjeta S. Çeta)

Parathënja ime me dy fjalë dhe komenti në fund të postimit të autorës :

Edhe pika loti e pikëllimi për ne në mergim, ato janë pjesë gëzimi kur dëshmori atje përkujtohët, këndohët, e pse jo edhe jetohet më veprën e tij dëshmor. Ju falenderoj Mirjeta për formën e gëzimit të cilën na solle nga Kosova këtu në Mergim.

Kjo qendresë, kjo mburrje më rënie dëshmorësh, sado e dhimbëshme të jetë kjo, ne nuk na ligështon perkondrazi na forcon.

Më shumë nga monologu, bisedë më Babën dëshmorë, autore

Mirjeta S. Çeta facebook  13.04.2018 ora 11 para 4 oresh

më shumë...

Foto nuk flet gjithëqka nese nuk e sqarojm me pak fjalë për ti kuptuar 1000 sosh

As nuk jemi kuqalosh pse rasitsisht jemi të veshur në të kuq e zi, e as nuk jemi kunder besimit tonë Islam pse shoqja më shoqëron me nga një gotë verë, po më shoqëron gati çdo të shtune. Gjithëherë kam thënë se, fotografia nuk flet bash gjithëqka nese nuk e sqarojm atë me pak fjalë.

më shumë...

Ky vikend, tani po kuptoj akoma më shumë se kaq, paska qenë vikend vizitash

 

Blerim Imeraj facebook 26.03.2018 ora 21 e 30 Wien- Austria

Komentimet në fb : 

Xun Çetta : Ju pata lakmi për vizitën e këtij vikendi që patet në Austri, u informova gjërë e gjatë dhe u relaksova kur kuptova dhe pash më foto e video se sa mirë kishit kaluar. Nipash Blerim, besoj se e ke verejtur se sa gabim është të mos vizitojm njëritjertin për pak kilometra rrugë. Nuk është e mundimshme të dilni edhe këndej nga Zvicra. Në Austri e pash dhe kuptova se keni kaluar shumë mirë, kuptova se edhe Xhaviti kishte percjellur djalin ushtar dhe e di, jam i sigurt se ai do të bëhët besnik i uniformës dhe ushtrisë Austriake si vendlindje e tij, do të bëj për atë ushti mos më shumë se për vendin dhe ushtrinë e atdheut, pra të vendlindjes se babit tij.
Uroj dhe shpresoj të kaloni mirë. Të fala andej.

më shumë...

72 Artikel (9 Faqe, 8 Artikel pro Seite)