Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel zum Thema: Nga shtypiGruaja shtatzënë me 20.000 bletë mbi bark dhe vetëm qeshet (Komentime )

Kjo na bënë të kuptojm dhe mësojm se, nese nuk sillësh keq dhe nuk u ke sjellur ngacmime të këqija, as njerëzve e as bletëve nuk ke pse u frikësohësh

Është kjo një foto, e cila pas lindjës së fëmiut do duhet të ketë kujtimin më të mirë.

Lidhja nga mora fotografinë :

Unë, shkruaj në ambient të mbyllur, lexoj në ambient të hapur fushor, ah !


Sot 28.05.2017, pas takimeve të paraditës, u ndala në shetitje buzë mali ku lexova  nga shtypi dhe e thërras mendjen për kujdesë çfarë shkruaj, ngase … 

Ja ca nga temat e lexuara ku gjeta shumë çka për të konstatuar nevojën e kujdesit tim në shkrime.

Luzern 28.05.2017

Xun Çetta

Dje,sot as neser, nuk ka pas, nuk ka dhe nuk do të ketë mafi Shqiptare në Zvicër


Tash sa vite, percjelli gjendjën reale të Mergimtarëve tonë në Zvicër dhe kurr nuk kam pas rastin ta zbuloj ndonjë gruplidheje mafiozësh të komunitetit tonë këtu.

Propaganda e zezë, gjithëherë ishte e madhe por realiteti i fatit tonë si Mergimtar në Zvicër, kurr nuk është pasqyruar drejtë.

Përgjegjësia e publikimit dhe realiteti : Po na çmendni apo .... (Komentime )


  Përgjegjësia e publikimit dhe realiteti :  Po na çmendni apo vërtetë e thuani të vertetën ?

Nga ,,Bota Sot“ : Artikulli-I- :

Kadri Veseli dhe Hashim Thaçi “ndërtuan”, murin në Mitrovicë

Shkruan Mimozë Lakna më 28 dhjetor 2016 Në ora: 17:02

 Lëxo më Shumë:

http://www.botasot.info/aktuale-lajme/630452/kadri-veseli-dhe-hashim-thaci-ndertuan-murin-ne-mitrovice/

Artikulli –II- :

 

Pse të ndodhin dështimet dhe fatkeqësitë për tu ngritur të gjithë në këmbë ?


  Një jetë aktivitetësh si popull na shkoj, mjerisht  më, sillu,sillu praktikë e vjetër !!! Praktika këto të cilat po na kushtojn dhe nuk po mbushemi mend parase të ndodhin fatkeqësitë më viktima, arrestime, vrasje, korrubcion, vjedhje të shtetit e çka jo tjetër.

Arkivi i mbyllur,dosjet që nuk hapen, jan vdekja ime


Krimin dhe kriminelët po i zbulon populli, politika edhe sot vazhdon ti mbuloj ato.

Lexo arkivin,, Express E martë, 28 mars 2006“

Gjykata speciale më apo pa votat e deputetve (Komentime )

Hashim thaçi doren ne zemer 27.02.15 Hashim Thaçin sikur e përktheva: (Dorën në zemër, unë jam pro dhe besoni se gjykata nuk po vjen për mua…Finalja do tregohet pro meje).

Video : largimi masiv nga vendi yn drejt botes tjeter. (Komentime )

Kohet e fundit kam mbledhur teper fakte ku zbuloj se pjesë të politikës globale në vendin tonë, për mes politikave dhe politikanë të korrubtuar  vendor, Kosovës do të ia kthejn zinë në forma tjera.

https://www.facebook.com/video.php?v=876264409072229&set=vb.153509004681110&type=2&theater

Luzern 23.11.2014
Xun Çetta

19 Artikel (3 Faqe, 8 Artikel pro Seite)