Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: RrefimePërshëndetje më 5 pjesë video nga aktivitetet -(ARKIV)-

Video -1-.

 

Xun Çetta kandidat i pavarur 2001 Konference shtypi me gazetar dhe TV transmetimet.

 

më shumë...

Foto nga albumi : Takim shokësh

Këto janë vetëm pak foto për sqarim sa për ta rezervuar renditjen si vend në këtë faqe albumi,më shpresë se materiali i zgjeruar ku patëm kënaqësi të gjejmë gjuhë të përbashkët por edhe mospajtimet në vlerësim aktualiteti nuk munguan. Material ky i cili besoj se shpejt do bartet në po këtë faqe.

 

Foto :Më Ramadan Xhemën dita kur ma dhuroj librin dhe u ndjeva mirë kur pash

një përmbledhje të tillë aktivitetesh -Prishtinë Korrik 2012

më shumë...

Material i skanuar nga libri i autorit Dr. Ramadan Xhema


Për sqarim:


Një ndërhyrje timen dhe më pas pak material i skanuar nga libri i autorit Dr. Ramadan Xhema.

Thirrjet për hulumtim arkivash dhe jo të shkruhet paushall kush çfarë donë mundet dhe ka paranë,sikur po bien në vesh të shurdhë por ta dimë një gjë se është më tepër se mëkat për të mos thënë krim po të mos lexohet,analizohet dhe verifikohet puna e tillë siç është kjo e Dr. Ramadan Xhemes më vëllanë e tij Xhemë Xhemën si dhe shumë veprimtarëve tjerë në Amerikë.

më shumë...

Këtu keni vetëm videot,10 prej tyre postuar sot ngase nuk po mund ta kem durimin

Këtu keni vetëm videot,10 prej tyre postuar sot ngase nuk po mund ta kem durimin dhe pres ditë më të mira e të duhura për publikim .

 

 

Kalo në Videogaleri

 

Njëri nga tetë (8)takimet e këshillit mobilizues në nivel partish politike në kantonin e Luzernit ku vet isha anëtar dhe iniciues i kësaj natyre organizimesh dhe prapë se prapë tentohej të mos me jepet hapësira e komunikimit më masën,,arsyetim”ky në emër të faktit se qenkam anëtar i këshillit dhe nuk paskam në emër të cilit subjekt të dal para mase. Këtu vërtetë u gjeta në pozitë të vështirë por me gjakftohtësi unë të nesërmen dola më referat ku me jepet fjala dhe pa dashje thuhet :La ta merr fjalën vet. Ja se si në këtë takim pune e paralajmëroj Dedë Bytyqin për fjalën qe do ta marr të nesërmen do apo jo këshilli ynë organizativ.

PS:

Në këtë takim ishte edhe Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi  në emër të LPK-së të cilët tani si figura publike nuk po i prezantoj këtu.

 

Faqja në Info-

http://info-cetta.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=35&d=1

 

 

 

Shoqata e ish të burgosurve politik dhe unë. NJË PLOTËSIM

Para pak ditësh,kalimthi në një mesazh ngushëllimi më rastin e vdekjes së veprimtarit Zeqir Hajrizi,unë duke shprehur reagimin Nr 1 pa u thelluar në detale çfarë do të publikohen më vonë,këtu kam përgjithësuar dështimet e Shoqatës pa veçuar punën e pa lodhshme çfarë kanë bërë dhe po vazhdojnë ta bëjnë siç shihen në Foto Nr 1.

Nexhmedin Kelmendi dhe Sherafedini të vetmit në punë duke kompletuar regjistrin e ish të burgosurve politik ,punë kjo tepër e vështirë kur mungon bashkëpunimi dhe prezenca i ish të burgosurve në këtë shoqatë. Gusht 2012
më shumë...

Pas kaq vitesh tani në pushim vjetor

Të nderuar lexues/e

Kaluan ca ditë që kur nuk jam aktiv. Pas kaq vitesh po provoj te kem pushim vjetor dhe kështu ti kaloj ato më familjen time edhe pse shumë shkurt në deti gjegjësisht Ulqin, Aktivitete,kryesisht takime po kam në Kosovë por jo më kohë të mjaftueshme për tu marr edhe më publikim aktivitetesh e as analiza apo komente të ngjarjeve.

Shpresoj të jem kuptuar drejt dhe uroj gjithë lexuesit që ti kalojnë pushimet si më mirë pa dallim mundësive kush çfarë i ka ato.

Trubuhovc 22.07.2012

Xun Çetta

Vazhdimi për një sqarim

Rrahim Sadiku në  facebook 16 06.2012 3:37.MD.


Rrjepësi i Atdheut

më shumë...

Të nderuar/a lexues/e,shoqe e shokë,mikesha e miq të jetës publike

E di se jeta kaq dinamike për ju që lexoni,punoni e veproni,ka bërë që koha për ju të jetë gjithçka,për dallim nga ata të cilët nuk dinë si ta humbin kohën edhe ashtu të humbur kotë se koti që kanë . më shumë...

133 Artikel (17 Faqe, 8 Artikel pro Seite)