Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel zum Thema: RrefimeVetëm ndjekja e atyre të cilët po sabotojn dhe zhvatin shtetin, ne na bën shtet (Akademi Perkujtimore)

Mbrëmë e dëgjova dhe lexova, nga trishtimi mbeta pa e ripostuar për lexuesit këtu ku duhët të mos mungojn shigjetat e kritikës pse jo edhe goditjës së atyre të cilët po na rrezikojn shtetin.

A ka krim më të madh sesa të shtyhet dora e zezë e këtij vendi që për 5 euro ti merr 35 euro a jeta e tjetrit para vdekjës ? Ky është krimi i cili nuk po na lëshon të ecim si shtet më vlerat të cilat ky popull i ka !.

Unë nga ky Lajm, do ta leja për pak kohë Serbinë e do merrësha më mafinë (Komentime )

 

Lereni për pak kohë Serbinë merruni dhe pastrojeni vendin në luftë më mafinë. Unë, nga ky moment, do ta shpallja një gjendje mergjente deri në momentin kur çdo gjë do të dihej sakt dhe derisa çdo gjë do të shkonte në vendin e vet.

 

Lexoni dhe kuptoni tmerrin më shumë kërtu sesa do humbi kohë më këtë krim mbi njerëzimin :

 

Pamje të tmerrshme: Mishi i lopëve të ngordhura në Pejë do të përfundonte në suxhuk dhe byrektore (Foto)

 

Lidhja telegrafi,com 17.01.2019 ora 20e 30 para  13 minutash :

 

https://telegrafi.com/pamje-te-tmerrshme-mishi-lopeve-te-ngordhura-ne-peje-te-perfundonte-ne-suxhuk-dhe-byrektore-foto/?fbclid=IwAR1wy23skC-zjiylAsaqLKJ-7t2ZELnGLYUOiA56H9r_vXas-E3C1QcHKmU?utm_source=web-push&utm_medium=noti-web

 

Luzern 17 Janar 2019 
Xun Çetta

Sabaudin Cena këto ditë do te jetë njëri nga deshmitarët më të denj i Specialës

Mund të gaboj, por dua të besoj se ish luftetari, ushtar i UÇK-së z. Sabaudin Cena këto ditë Janari do te jetë njëri nga deshmitarët më të denj i Gjykatës Specialës.

Lajm trishtues i cili më la pa text të shkruaj si e meriton kjo tragjedi në Istog (Akademi Perkujtimore)

 

Lajm trishtues ky në lajmet e sotma që sapo e mora nga Komuna më e qetë në vendin tonë. Jam i lënduar rëndë edhe ashtu i ngarkuar më kronika të zeza, zi dhe vetëm zi. Sa e rëndë ta perballosh këtë fatkeqësi nga e cila i vetmi ngushllim i cili sado pak me forcon është fakti kur Polici vdes në mbrojtje të detyrës për çka ka dhënë betimin, e rëndë kjo sa të duash por, na ngushllon dhe forcon vepra e tij.

Ngushllime familjës dhe kolegëve tij të punës, u preht në paqe trupi i Izet Demaj si hero i punës në shërbim të vendit.

Familjën e kriminelit e ngushlloj për humbjën e të birit por e uroj për pastrimin dhe largimin e këtij malli nga shtëpia, mall i keq ky i cili ditën për diell, ja qiti faqën e zezë familjës, Komunës sonë të dinjitetshme dhe gjithë Kosovës.

Le të jetë ky një mësim për kriminel tjerë dhe mbështetësit e tyre si dhe ta marrim shembull pozitiv aktin e policit i cili ra në detyrë.

Zoti e bëftë mirë por jo pa punën tonë në luftë kunder krimit dhe kriminelve të këtij niveli.

Luzern 27.12.2018

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/2200557826631002

 

 

 

 

Idriz Mehmeti ma kaloj më guximin e tij publik !!! Pse heshta unë ? (Rrefime nga ditari)

 

Vizita ime në Kosovë për kaq ditë sa isha atje ka skenuar gjitha, apsulitisht të gjitha dobësit deri tek krimi politik, ekonomiko-social dhe në veqanti kam identifikuara mjerimin në gjitha institucionet tona kudo që isha dhe me njerëz të perkushtuar aty ku bisedonim hapur e pa frikë.

Nuk është i rëndë e as i merzitshëm Prof. Qosja sa është principjel (Rrefime nga ditari)

 

Përfundimisht të gjithë po dalim më teke e principe të ndryshme më çka natyrshëm edhe po e bëjm të pa mundur unifikimin e parimeve tona bazë por më dallime periferike.

Afishim nga foto albumi sot 21.11.2018 : (Rrefime nga ditari)

Pa e hapur perkujtimin e fb-s sa po me dukët vetëm foto album është dhe krejt pa tekst. FLM Facebook

Lidhja :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/2149162401770545

 

E njoh historinë pa qen historian, vetëm aq sa të mos më manipuloj historia poli (Rrefime nga ditari)

Si fëmij më ka lënë pershtypje kur dëgjoja të thuhët : Fituesi e shkruan historinë si do vet…Ah e rëndë ishte ta dëgjosh si fëmijë por e dhimbëshme qenka ta perjetosh se si fitimtarët real eliminohën dhe fitimtar të rrejshëm falsifikohën…E kuptoj se gjeneratat e reja duhet ta zënë vendin e vet por jo para syve tonë të diktuar nga falsifikator e pervetsues të historisë të na vrasin për së gjalli!!!

 


144 Artikel (18 Faqe, 8 Artikel pro Seite)