Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: KulturëUrime Krishtlindjet

Në mbrëmjën e kësaj date të 24 dhjetorit si natë festive e lindjës së Krishtit, më kënaqësinë më të madhe i uroj gjithë besimtarët shqipëtar koatolik, dhe nacionaliteteve tjera të këtij besimi, më shpresë dhe besim, se do mendojn e sakrifikojn, po edhe ti falin të tjerët që nuk i kuptojn ata, ashtu siq dëshmoj vet Krishti. Për jetë e mot qoftë livdu sakrifica dhe falja e mëkatit atyre që nuk kuptuan në kohë sakrifiash. Cakrroni gotat më mua në këtë ditë feste dhe mendoni për njerëzimin, kombin dhe fatin e popullit tonë, Gëzuar.

Luzern 24.12.2014

Xun Çetta

Dita e Firmës DOCK ( CH ), ditë feste për gjithë punëtorët e saj

Sa për rezervim të vendit për albumin e kësajë dite feste:

Kudo në Zvicër, tashmë është traditë që Firmat, kryesisht ato rentabile ta festojn ditën e themelimit të tyre dhe kështu punëtorët dhe stafi i Firmës ta kenë një ditë festive për plot relaks. Më 19 dhjetor 2014 Firma jonë DOCK më gjitha filialet apo perfaqësit e sajë që ka në disa nga Kantonet e Zvicrës, festoj si më së miri. më shumë...

Plagjiatura, kancer i pa sherueshëm ky i cili po na mbyt si më keq

Ibish Neziri: DEKLARATA IME PERSONALE NË FACEBOOK  

Krejt në fund, linku  i cili na qon në profilin e Ibishit :

më shumë...

Një pervjetor sot i cili në këto rrethana meriton kujtimin tonë

Po të nderuar qytetr, anëtar të ndershëm të LDK-së, veprimtar e simpatizant të atyre vlerave për kohën që kaluam.
Rugova pro bashkimit te kombit
më shumë...

Si të mos komentohen dhe nderhyhet në disa linke si ky ju lutëm ?

Agim Gashi : Po a ka ma keq se me fut Adem Jasharin, trimin Legjandar të Kombit, në Ilahi more?

më shumë...

Më një fjalë urimi dhe më shumë sqarime zhgënjimi

  Më në fund, përfundimisht shpëtuam nga ndjekja dhe persekutimi për flamurin tonë kombëtar në Kosovë që kur valoj flamuri i Kosovës 2008. më shumë...

Larg duart nga sulmet në trurin e Universitetit ( Dijës sonë)

Jo dorëheqje z. Zejnullahu, nuk jeni përkrahur e as zgjedhur për të u dorëzuar para presionit të kujt do qoftë. më shumë...

Dëshmorës së Kombit, Antigona Fazliu (-Linku në facebook)

Ismet Hebibi 08.11.2014 në profilin tim facebook: ·  

Dëshmorës së Kombit, Antigona Fazliu

Dëshmorja Antigona Fazliu 1981-1999
më shumë...

237 Artikel (30 Faqe, 8 Artikel pro Seite)