Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: PolitikëEdhe një komentim fare i shkurtër për të mos u bërë monoton në gjykimet e mia në

Pas ngjarjeve politike të kësaj dite patëm rastin ta dëgjojmë emisionin,,Jeta në Kosovë” datë 29.11.2012 më mysafir në këtë  tryezë Rexhep Selimi AAK,Rrustem  Muistafa (Remi) PDK ,Blerim Shala AAK dhe Kushtrim Istrefi. Më vonë në lidhje më Bekim Blakaj për të Drejtat e njeriut apo nuk mbajta mend saktësisht  funksionin e tij.

më shumë...

Reagim komentesh mes sa e sa tjera nga unë Xuni 29.11.2012

Siç komentova linkun tek Milaim Zeka,nuk besoj se e teproj më qellim që ta kursej veten në kohë dhe kështu  të kontribuoj me një klikim reprizë edhe këtu në këtë linkun tuaj dhe konkretisht :.


(Milaim Zeka 29.11.2012:

Vetem sot per mu ka kuptim Festa e 100 vjetorit te Pavaresise! Pa Ramushin, Lahin dhe Idrizin, gjithecka ishte boshe!!! Urime per gjithe ata qe ndihen shqiptare!!!)
më shumë...

Të prononcohesh,jo gjithherë është lehtë kjo punë

Që nga e dilja kur doja ta komentoj një link mbi rastin Limaj unë isha i zënë më shumë çka tjetër por edhe heshtja nuk me shkonte. Jo pa të drejt z. Jakup Krasniçi para pak ditësh tha : ( Le të prononcohet Qeveria njëherë e pastaj unë ) më shumë të drejt tha z. Krasniçi.

Qeveria e kuptoj se ajo çfarë po ndodh është pa ngjyrë dhe me plotë pasoja dhe prononcimi ishte i duhur por sa do ketë veprime. Jakupi tani nuk do duhet të prononcohet fare pa dallim qe kishte premtuar nga fakti se dihen qëndrimet e tij,krejt efekti pozitiv ishte të nxitet reagimi i Qeverisë.

Plus minus diçka tek ne nuk është në rregull,dikush e ka ngrënë piten dhe tepsia është aty thotë populli. Të gjithë presim që drejtësia të vepron dhe më pas futen gjitha mekanizmat për ta djeg kush kënd mundet dhe kështu të shpëtojnë sa e sa kasap të ekonomisë së vendit tonë.

Ku është Gjermania ekonomike e Kosovës siç ishte Gjakova e Mitrovica të mos flasim për gjithë Kosovën dhe mjerimin e sajë politik ekonomik e social ?.

More,pa një gjykatë të fortë e të pavarur produkt i kërkesave të popullit për drejtësi vendi nuk do e marr veten kurrë. Unë e as tjetri nuk ndajmë drejtësi por e kërkojmë atë...

 

Ja Linku në facebook dhe reagimet:

më shumë...

Manifestimi i 100 vjetorit të pavarësimit të gjysmë Shqipërisë mbajtur në Shkup,


Tash e sa ditë gati muaj të terë që kur shqiptarët po merren më manifestimin e festës 100 vjet shtet. Dëgjuam,pamë dhe po përcjellim në vazhdimësi se si po mbahen këto manifestime,por deri tani ajo që la mesazh historik ishte manifestimi i këtij përvjetori të lavdishëm që u mbajt në Shkup më 25.11.2012.


më shumë...

Intervista më Salih Kabashin rreth FGJUK-së Lubjanë 1990 Video

Kanë kenë,janë dhe do dalin gjithë ata të cilët në vazhdimësi më urdhër nga kanalet e tyre të pista dirigjimi në politikë,kanë bllokuar e minuar projektet në kohën e duhur për të dal dhe shfrytëzuar vet si projekte ato. Kjo nuk guxon të kuptohet tashmë si mani e tjetrit për tu duk vet por si plagë e cila nuk po shërohet lehtë. Ata shpejt do ta kuptojnë se edhe vet ishin të manipuluar dhe gjithherë në momente të caktuara i kanë venë në lojë dhe përçarë mes veti.

më shumë...

Pauzat nuk i preferoj a po me imponohen ato

Jam i zënë pikërisht më aktualitetin politik qe nuk po mund të jem publik.

 

Ja vetëm ca video nga Uebfaqja tjetër :

 

 

 

1. Video:

 

Prezantim i shkurtër në RTK : Kush është Kandidati i pavarur X.Çetta për zgjedhjet nacionale 2001.

 

 

 

http://info-cetta.blogspot.ch/2011/11/prezantim-i-shkurter-ne-rtk-kush-eshte.html

 

 

 

2.Video

Takimi i ish të përsekuturve .Politik në Shqipëri-A.Demaqi, Shaip Muja dhe Xuni:

 

 

http://info-cetta.blogspot.ch/2011/11/takimi-i-ish-te-persekuturve-politik-ne.html

 

 

 

 

 

3.Videi

 

Takimi i LDK-së mbajtur më 01.11.1991 në Hizkir.

 

 

 

 

http://info-cetta.blogspot.ch/2011/11/takimi-i-ldk-se-mbajtur-me-01111991-ne.html

 

 

 

I kuptova kështu,pa i cituar ata aq transparent që ishin


më shumë...

Vetëm 8 komente me dy foto nëntor 2012


Për bërjen, avancimin dhe ruajtjen e shtetit  nuk shkohet kokë në vete, këtë gjë e dimë ne mirë, por mjerishtninstitucionet nuk po bashkëpunojnë në këtë nivel bashëpunimi, jo sot por gati asnjë herë.Tema-1-
Shefi i shërbimit sekret të Kosovës vizitë në Shkup


24-10-2012 12:17 CET ,,Zëri”

Shefi i Agjencisë së Inteligjencës së Kosovës (AKI), Bashkim Smakaj po qëndron për vizitë zyrtare në Shkup.

Nuk jepen hollësi zyrtare mbi takimin, mirëpo drejtori i AKI, Smakaj është parë në Çarshinë e Shkupit nën shoqërimin e zëvendës - drejtorit të Agjencisë së Kundërzbulimit, Muhamet Ismaili.
më shumë...

883 Artikel (111 Faqe, 8 Artikel pro Seite)