Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: PolitikëDilema të mëdha në kokën time si asnjëherë më parë

Vështirë ta di sakt pse e kam këtë fat kaq të dhimbëshëm në politikë ? E kam pse jam marr tepër më punë të mëdha duke mos perfillur punët më të vogla në këtë fushë veprimi apo është e kundërta, jam marr tepër më ponë të vogëla duke kaluar mbi mua punët e mëdha të cilat nuk do mund kalonin po të isha më i kujdeshëm përball dinakërive politike ?... 

më shumë...

Vetëm ndryshimet praktike në politikë janë primarre të cilat imponojn

E dhimbëshme por pjesë e jetës politike kjo. Po, vetëm ndryshimet praktike në politikë janë primarre të cilat imponojn, pakica apo shumica pastaj, si gjithëherë mbesin sekundare dhe krejt relative të cilat zgjasin aq sa vanon kalbëzimi i ndryshimeve reale në politikë.

Luzern 28.03.2018

Xun Çetta

 

Më specialën foli peshku i madh dhe konkretisht tha :

Këto ditë, peshku i madh krejtësiasht i lirë e më qetësi të plotë foli më specialën dhe ndër të tjera u tha : ,,Ooo dua të jem vetun e jo më çdo lloj peshku këtu ! Më peshqit e tyre të mëdhenj andej, unë flas dhe jemi marr vesh se si ti ruajm peshqit tonë të vegjël dhe mos lëm të na rritet ndonjë i vogël, pra ata të kenë kujdesë andej e ne këndej !

më shumë...

Bac u kry- Jo bac nuk u kry, pritni çfarë do bëjm më Serbi

Më harta po luajm si tepër apo të pakten po ndjellim keq. Këtë hartë këtu, nuk ta duron syri e lere më zëmra. Si kritikë ,,i keq“ që jam po e barti edhe vet për ta shtuar edhe një gabim ngase Kosova u bë depo e gabimeve.

Mos harroni puna e kufirit nuk është kry, të presim dhe kujdesë çfarë do bëjm më Serbi. Më Malin e Zi gjoja pastruan nenshkrime faqezi por jo, Kosova prap do të jetë aty.

Luzern 22.03.2018
Xun Çetta

Xun Çetta : Mustaf Lajqin sapo e lexova se pelqeva e as komentova, hartën në pjatë dje e kujtova, zhgenjime të mëdha e pa u permbajtur shumë lexova, detyrimisht postimin timë e lëshova .

https://www.facebook.com/mustaf.lajqi.9/posts/2061672704077428

 

 

Takim i rastit por më leverdi të ndersjell më z. Abdullah Prapashtica

( Fillimisht lexues/e të ndertuar/a ju thëm se, ky shkrim nuk është për ata-ato të cilët-cilat, nuk hulumtojn, nuk kuptojn e as ndihmojn aq më perkushtim për zbardhjën e realiteteve dhe ndryshimit te situatës në vendin tonë ) 

Siq shihët në foton e shkrepur ditën e varrimit të ndjerit Agron Bajrami në Aarau të Zvicrës, foto të cilën qellimisht mes shumë tjrash e publikova po atë ditë varrimi për ti pritur peshperitjet më pas ashtu siq i percjelli ato varësisht ku kam shtrirjen time.

më shumë...

Dy të mbjella 2015 të cilat nuk po i korrim sot 2018 ! Hera tjera KUJDESE çfarë

 

1-

Çfarë nuk bënë politika, atë e bëjn qytetarët dhe media e ndërgjegjshme

Luzern 16.03.2015
Xun Çetta

info-cetta:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=625

Facebook:

https://www.facebook.com/xcetta/posts/943698778983586

2-

Xun Çetta facebook 20. Märs 2015

Debat publik: Si e shoh dhe vlerësoj Gjykatën Speciale mbi vendin tonë

Prishtinë 20.03.2015
Xun Çetta

info-cetta:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=628

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/946206185399512


Facebook-u mi perkujton sot, 20.03.2018 aktuale sot

Xun Çetta

Xun Çetta : Këto komente Rugovas si shqetsime ishin publike gjatë tërë ditën sa po mbahej seanca :Link lidhja:

Link lidhja:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1793799617595013&set=a.1375304529444526.1073741827.100008949750149&type=3&hc_location=ufi

 

Ndryshime dhe emrime pa zhurmë në FSK, ndryshe nga po ndodh në politikë

Fillimisht e falenderoj Radio Fontanën e cila na ofroj kënaqësinë që ti shohim më për së afermi ndryshimet graduale por më sukses në FSK. Pam sukseset e mëdha por edhe ndonjë lëshim minor gjatë kohës sa po shikojm këtë VIDEO të kësajë ceremonie të pranim dorëzimit të detyrave brenda eprorëve në FSK.

më shumë...

Revolucioni dhe betejat e tij të cilat nuk po menaxhohën drejt e si duhët

Ka dekada të tëra që kur terminologjia revolucion për fat të keq jo se është zbutur por ka degraduar deri në iritim të botës demokratike. Nuk ka ndodhur ky evolim pse nuk janë trajtuar si duhët revolucionet por pse nuk janë menaxhuar sa dhe si duhët fitorët.

 

më shumë...

787 Artikel (99 Faqe, 8 Artikel pro Seite)