Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: PolitikëKomenti im një rikujtim opinoni të z. Adem Shala 2015:

 

Një rikujtim i hidhur sot por dëshime e mirë kohe mik i nderuar Adem. Tani sapo iku Demarkasioni dhe po fillon Asociacioni …
Kam frikë se shpejt do ta perjetosh fatin e Shpejtim Bulliqit me demarkacionin dhe nuk ke ku shkon mbi vendimet politike dhe deplomacive të pergjakshme. 
Jemi në pritje të hapave të cilët do merren, para dhe pas finalës së kësajë drame. Ju pergezoj për opinionin në kohë të dugur.

Më shumë :

më shumë...

Pushteti më pushtetar, më i egër, më i fuqishëm se shteti dhe shtetarët e tij

Është mirë, është fat dhe obligim që gjitha pushtetet dhe pushtetarët,  të bëjn për shtetin dhe shtetasit e tij të cilët jan të perjetshëm, kuptohet nese të parët, pra pushtetët  dhe pushtetarët nuk mashtrojën vehtën e ta rrejn mendjen e tyre se po mbesin të perjetshëm…

Tek ne, per kaq vite pas çlirimit sa po thuhet se bëm shtet, ka ndodhur e kunderta ! , pushtete të egra në shtet të butë dhe nën mëshirën e egersirave në politikë !!!. O zot ndihmona për hirë të popullit i cili po mundohet por në fund  po ja mjegullojn  mendjën, ndihmona o zot per hirë të pakicës e cila po lufton mjegullat e tyre në pushtet…

më shumë...

Edi Rama pa nevojë terhiqet nga një punë e cila don zgjidhje

Jam duke ikur nga gjitha aventurat e politikave zyrtare të komit dhe popullit tonë, nese nuk iku, shendeti im mori fund.

Kjo nuk perjashton ndonjë nderhyrje e cila do më ngarkonte moralisht po të mos nderhy qoftë me dy fjalë.

Autostradë pa pagesë nuk ka , bash në asnjë shtet nuk ka pa paguar atë, të gjitha shtetet kasiratin në format e veta ligjore, por pasi të bëhën vërtet ligjore dhe të sigurta ato. Shqipëria dhe trevat tona këndej bjeshkëve, nuk kanë fuqi financiare ta mirëmbajn autostradën e lere më të bëjn atostrada në realacionave të reja dhe nisur nga kjo, duhet percaktuar taksimin e autostradës andej dhe këndej kufirit aktual.

më shumë...

Kosova-melqia, mushkërit, zorrët, zemra dhe arterja sajë

Shëndeti politik i vendit tonë po keqësohet nga një ditë në tjetren, intervenimi është bërë imponim për jetë a vdekje. Ne duam të jetojm dhe ta gëzojm jetën, lirinë dhe mundin tonë nder shekuj si popull, komb dhe mbi të gjitha si njerëz. Kjo është e drejta jonë nga zoti, nga gjitha ligjet ndërkombëtare dhe vetë natyre e një bote vertetë paqësore.

më shumë...

Prap më mikun Naim Maloku dhe postimin e tij të perzgjedhur e më vend

Sot sapo u zgjova, në ballinën e facebookut  më doli postimi i djeshm që paska bërë z. Maloku, ishte i shkurter, aktual dhe më shumë masazhe sesa e lexojm aty. Për të mos humbur shumë kohë po e barti këtu por jo pa i thënë edhe dy fjalë ashtu si di unë ta lodhi lexuesin :

më shumë...

Mllefi nga distanca ndaj politikanve, zbutet apo ngritet kur je më afër tyre ?.

Mos u mllefosni nga distanca, shikoni dhe percilni nga afer, edhe pse në video, kjo do të ju ndihmon që të jeni më të matur kur shkruani, pra edhe në këtë mënyerë mjafton të mos jeni krejt paushall në shkrime. Mjeshtria e shkrimit kritk e don një zanat e mbi të gjitha një kulturë të koduar që të mos dalësh imoral në shkrime.

Këtu mund ti lexosh fytyrat e të gjithëve por jo të shkruash aq pa kulturë ngase pastaj ata dalin më të kulturuar se pershkruesi i tyre.

 Më shumë në Video:

https://youtu.be/iPZvZv3H68Q

Momenti- Thaqi.-Termkolli:

https://youtu.be/iPZvZv3H68Q?t=1567

--III.--.

https://youtu.be/iPZvZv3H68Q?t=1681

Luzern 02.04.2018

Xun Çetta

Në BE do bashkohemi, Europa vendi që na bashkon. Gjuhë servile kjo e cila turper

Më politikë e diplomaci këtë turp tek ne sot e ki, jemi bërë gaz i botës më këtë gjuhë ,,diplomatike“e cila na bënë të turpërohemi kur i shohim të tjerërt se si fshehurazi u shkon buzagaz pas kësajë shprehje të quajtur diplomaci e madhe !!!.

Fati ynë parasegjithash varet nga ne vet e më pastaj Europa, bota do merr qendrimet aq të drejta dhe aso çfarë i meriton politika, vendi, populli ynë, këtë gjë duhet të mos e harrojm kurrë.

më shumë...

Një përgjigje publike mikut, bukur të afërt z. Maloku i cili shprsoj të më kupto

Naim Mik i nderuar, pse jo edhe i respektuar si viktimë e gjithë kësajë mafije politike në vendin tonë, që nga pas lufta e deri më sot. Po Naim Maloku, je vektimë e kulluar por mos harro, ndalu, e pyete dhe njëkohësisht tregoj vehtës, pse të ndjeku Ramushi apo vullnetarisht ike nga AAK ? .Nese nuk rrezikon sinqeritetin në këtë poker politik, pergjigja do ishte bukur e gjatë dhe pa koment veqse pajtim më realitetin e hidhur, ja ku po i hapi thonjëzat e përgjigjës dhe deri në mbylljën e tyre mos u ndal mik i nderuar:

më shumë...

787 Artikel (99 Faqe, 8 Artikel pro Seite)