Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (9269 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 4341 mal gelesen

Kandidat Zeqir Sadrijaj per St.Gallen Xuni Koment (Komentime )

Politikë
Ahmet Asani-në Facebool 09-01 9:21.MD


Sonte ne lokalet e klubit „BESA“ ne St.Gallen, janë mbledhur miq e sipmatizant të Z. Zeqir Sadrija, kandidat i partisë së të gejlbërtve, kandidat per deputet në parlamentin e qytetit te St.Gallenit. Atmosferë festive, atmosferë pergaditore per nje fitore te z. Zeqir Sadrija. Apelojmë te të gjithë shqiptarët nga qyteti St.Gallen që kanë te drjetë vote që me datë 23.09.2012 të dalin në zgjedhje dhe t`ja qesin votën z. Zeqir Sadrija. Votoni listen 6 numern 20. Shtabi Zgjedhor. Lazër Lazer Ukgjini dhe Ahmet Asani
 • mehr... (3255 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3242 mal gelesen

Të mësojmë nga shteti ku jetojnë 300.000 Shqiptar –Komenti im: (Komentime )

Politikë
Nuk është kjo foto nga radari i komunikacionit por në Zvicër kështu te del foto nëse kundërshton.


----------------------------------------------------.
 • mehr... (16278 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3437 mal gelesen

Një artikull botuar 1996,për shumë çka aktual edhe sot.

Politikë PS:


Artikulli është i skanuar dhe bartur në Word,ka gabime të vogla por se nuk prishin e as vështirësojnë leximin.

Miqësisht Xuni
 • mehr... (3136 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3134 mal gelesen

Një pushim i mirë me shqetësime të reja në Kosovë Gusht 2012.

Politikë Një përgjigje mikut tim në E.Mail dhe ju të nderuar/a


Vetëm pak konkretizime i nderuar ngase nuk po kuptoheni për çfarë është fjala.

Miku që ju përcjell. X.Y
 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3129 mal gelesen

Pas pushimit si tutje ?

Politikë Pushimet kaluan,të zbardhet gjendja dhe gjithë çfarë konstatuam në Kosovë apo përkohësisht të heshtet për të mos alarmuar kujdestarët e së keqes dhe plagjiat të fushës politike të cilët vetëm më këto vjedhje idesh mbijetojnë në shërbim të ferrit politik ?. Pyetje kjo e cila më ka venë në dilema .


Politika në Kosovë po merr fund,ajo ka humb kuptimin e politikës dhe ka kaluar në diçka krejt tjetër qe nuk po mund ta them.

Duke u munduar ta ngresh popullin për një vetëdije më kualitative në politik,mjerisht në këto rrethana më parë po ndihmon keqbërësit në politik si kujdestar të asaj të keqeje se sa po ndikon dhe ndihmon masat popullore që të dalin nga mjegullat politike dhe gjumi i tij i pa fund...

Pa humbur shumë kohë,ne do ndërrojmë format e veprimit edhe pse detyrimisht po tkurremi në rrethe të ngushta,formë e punës kjo të cilën nuk e deshëm për kohët e pas çlirimit por ja se në Kombin tonë politika ka gjeneruar pabesi të mëdha...

Luzer 23.08.2012

Xun Çetta
 • mehr... (1770 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2838 mal gelesen

Që të mos mbetem krejt pasiv,ja dy fjalë të pa përfunduara

Politikë

( Që të mos mbetem krejt pasiv edhe pse në pushime ,ja dy fjalë të pa përfunduara nga të cilat shpresoj të kuptohem drejt )


 

Tani e sa vite pas lufte po punohet e veprohet që të pranohet humbja dhe ligështimi i veprimtarëve si dhe idealistëve të shekullit tonë. Po ndodh kjo e keqe për shumë arsye të cilat nuk po i renditi tani e as nuk po i pasqyroj ato ,pa dallim më apo pa arsye të kohës apo rrethanave çfarë po kalon kombi ynë.

Mjerisht shumë veprimtar e të quajtur idealist kanë kontribuar dhe sot po ndihmojnë këtë të keqe madje jo pak prej tyre po dalin se kanë luajtur me dy karta të kësaj rruga pa dashur ti akuzoj drejtpërdrejtë për punë të liga, të paktën jo qëllimisht dhe më vetëdijen e tyre.


 

 


1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)