Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (29):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (1767 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3260 mal gelesen

Buzhala: Heronjtë personalë, në Lajmi i Ditës 02/03/2013 11:37 Xuni Koment: (Komentime )

Politikë Berat BuzhalaKomente:
Xuni-Koment 02.03.2013

Sa të jesh gjallë, do mësosh thotë populli tek ne. Unë po përjetoj këtë fat apo fatkeqësi...Nëse 90 %  në këtë shkrim ka realitete mbi aktualitetin në Kosovë po aq %  mund të kuptohen qëllimet dhe detyra që ka marr dhe tashmë filluar punën z. Buzhala. Jam i pa forcë nga lodhja ta komentoj si duhet dhe si e meriton ky autor artikulli por në këtë rast nuk mund të mos i them vetëm dy fjalë :

 • mehr... (4141 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3651 mal gelesen

Xhemajli:Aplikacionet e FARK-ut nuk do të shqyrtohen (Komentime )

Politikë Muharrem XhemailiXuni komente:

Nga komenti im dje ku më pas morra shumë mesazhe private dhe tepër më peshë, sot këtu në këtë informim artikulli paska një ndryshim thelbësor, njëkohësisht sqarim për tjerët të cilët duhet ta kuptojnë mirë dhe konkretisht në ato dy pika sqaruese nga z. Xhemaili madje për njërin problem janë tepër transparente dhe shumë më të drejt ku ndër tjera thuhet:
 • mehr... (844 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3508 mal gelesen

Kryeparlamentari Jakup Krasniqi - Nuk e lë PDK-në (Komentime )

Politikë Kryeparlamentari Jakup KrasniqiPo ta merrja vendimin për t’i dhënë fund qenies sime si anëtar i PDK-së, do ta thosha. Por, unë e kam tërheqë një vërejtje dhe kjo nuk është e rastit e as e kohës së re, por ka kohë që kam kërkuar që në kuadër të PDK-së, të zhvillohet një debat demokratik dhe në fund të fundit edhe në PDK të respektohen procedurat demokratike, për të cilat jemi marrë vesh. Dhe ato procedura demokratike për të cilat jemi marrë vesh, janë statuti dhe programi i PDK-së” ka thënë Krasniqi për Zërin e Amerikës.
 • mehr... (336 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3212 mal gelesen

Dobroshi dhe Jezofina Topalli më fjalën e tyre në këtë ditë përvjetori Shkëlqyen (Komentime )

Politikë Dobroshi dhe Jezofina Topalli më fjalën e tyre në këtë ditë përvjetori ShkëlqyenShumë kohë e kam lexuar, e kam dëgjuar dhe përcjell tash sa kohë që kur doli ylli jonë Arta Dobroshi, por thënë të vërtetën nuk isha i sigurt se vërtet  është karakter i tillë çfarë veç kisha filluar ta portretizoj si karakter për plot vlera tipike shqiptare. Kështu përzgjidhen karakteret dhe emra publik për ti pas e dëgjuar në ekran kryesisht në rastet siç ishte sot kjo ditë më ndryshe nga zakonisht.
 • mehr... (7754 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3137 mal gelesen

Më në fund ka dhe u gjetën edhe Serbet e ndershëm po si Shqiptarët e ndershëm di (Komentime )

Politikë Serbet e ndershëm po si Shqiptarët e ndershëm dikurMë në fund ka dhe u gjetën edhe Serbet e ndershëm po si Shqiptarët e ndershëm dikur, ngase ata për hir pushteti dhe mbijetese pa dallim situatash ata e gjejnë njëri tjetrin. E përgëzoj këtë kthim borxhi dhe na duhet kjo si politikë.
 • mehr... (1543 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3610 mal gelesen

Kosova pesë (5) vjet Shtet (Komentime )

Politikë Kosova pesë vjet ShtetPara këtij përvjetori, sot, po edhe nesër do vazhdon e të thuhet : ( Mos nxitoni, mos u befasoni më gjendjen dhe mos pritni aq suksese, ngase ky shtet tashmë sapo i bëri vetëm pesë vjet jetë !). 

1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)