Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: PolitikëFacebook-u perkuhton nga 15. Oktober 2009 VIDEO :

Xun Çetta fjala nga takimi i Tiranës 29-30.03.1993 Video  : 

https://www.facebook.com/xcetta/videos/302441773109293/

Teksti nen VIDEO  :

më shumë...

Unë, nuk ndihëm mirë kur dëgjoj akuza të tilla për burrështetasit tonë por…

Edhe në SHBA ka pas akuza madje të rënda për kryetarët e shtetit, ka edhe sot për Kryetarin apo Presidentin z. Donald Trump por, të gjithë kryetarët radhazi, i kanë portretet e tyre para të cilëve parakalohët më nderimet më të larta shtetërore.

më shumë...

Ismajl Gashi facebook 14.10.2018 aktualizon foton (Komenti im)

Xun Çetta : Të gjithë veprimtarët e Mergatës Shqiptare e njohin veprimtarin e pa ndalshëm të çështjës kombëtarte, pra të Ferizajasit z. Ismajl Gashi por jo të gjithë e mbajn mend dhe jo të gjithë e kanë vlerësuar drejtë sinqeritetin e tij në politikë.

më shumë...

Të bashkëpunojn më shumë, më sinqert, gjithëata të cilet janë vlerë Mergimtarësh

Osman Osmani facebook 14.10.2018 : Mergata nuk është kuletë

Diaspora shqiptare nuk është kuletë. Ajo posedon edhe pasuri dhe burime tjera të shumta...Ajo s‘mund të përjashtohet as nga vendim-marrja politike dhe as nga „çështjet madhore“.
Ajo do vij duke u faktorizuar, deshtën apo jo politikat shtetërore!

më shumë...

Të gjithë në politikë, jo haptas, krejt pa zë i thojnë njëritjetrit

Unë e di se ti po e din, se unë e di, se ti po e din se unë e di !!!. Kjo ishte ajo e vjetra e sterzgjatur, tani vjen e keqja e re : Unë e di se ti s`po e din se unë i di të gjitha të zezat për ty, por nuk ka mbet vend ku më dal as ku më hy, veq kështu kemi mbet në sallamadi, ooo i mjeri unë për ty.

më shumë...

Dy shperndarje nga facebook-u në këtë ditë vikendi e shtunë 13.10.2018

 

Xun Çetta 13 Oktober 2017 :

Paskan shpetuar paria e gjitha Qerive tona dhe gati të mbesim popull pa kokë !

Të gjithë këta bashkë janë tri parti, tri klane dhe tre kundërshtar të njëritjetrit por që kanë vetëm një qendër komandimi dhe vetëm një shef. Si të tillë, nuk ishin dje, nuk jan sot as neser rrezik njëri për tjetrin por ishin e zeza e popullit dhe fatit të vendit tonë.

Njeriu i cili është në rrjedha permanente i gjitha kohëve, ndalët dhe i sheh fotot e tyre jo rastësisht të futura në një thes apo në një paketë për të u duk sikur janë të njejt, por jo, qendrën dhe drejtorinë e prapaskënës e kanë të njejt sa që as vet, ende nuk e kuptojn këtë fatkeqësi e cila ka luajt dhe po luan më fatet e karrierës tyre në kurriz të popullit dhe vendit i cili nuk po bëhet mirë. 

Më në fund, fatmirësisht për krejt pak, paskan shpetuar paria e gjitha Qerive tona, rreziku ynë paska qenë, gati te mbesim pa kokat e popullit tonë.

Kjo listë, sa dukët është perpiluar nga qendra e nendhesë tyre në bashkëpunim më ndonjërin nga të akuzuarit për këtë organizatë fantome e quajtur ,,Syri i popullit“.

Vetë shpifja e terminologjisë ,,Organizatë terroriste“ për sot e neser, është direkt atak mbi vendin dhe fatin e popullit tonë.

Link lidhja e fotografisë dhe pershkrimi i sajë:

Top sekret-Lista e emrave që do të ekzekutoheshin nga organizata “Syri i popullit” është bartur tek info-cetta.

Luzern 13.10.2017 
Xun Çetta 

Info-cetta:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1282&fbclid=IwAR2U87Cl59WwiPVSzlqEiftUQAi_bSWv044S0EUiPubgbta6UbP3zQwMg3A

Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1648183278535129&set=a.101831929836946&type=3&theater

-------------------------------------------------------..

Shperndarja -2-

Sa kënaqësi është kur shkruan nen kontrollin e vetvehtës, i matur dhe i kujdesshëm kur publikon dhe sa herë që Facebook-u na i perkujton, lirisht ato vetëm e dyfishon.

Sot shperndarje 13.10.2018.  

Xun Çetta 13 Oktober 2017 :

Pa forma terrorizmi u çliruam dhe tani na pjelli terrorrizmi në Kosovë !!!

Më dekada shekulli nen pushtim, zhvilluam aktivitete, veprime dhe beteja tjera deri tek lufta e UÇK-së për çlirimin e vendit tonë, rezistencë shekullore kjo pa përdorur as edhe një formë terrorizmi, dhe tani na dalin organizatat terririste në Kosovë !!!
Apsurde këto ti dëgjojm e lere më besojm.

Vërtetë në mesin tonë ka pas, ka dhe po njdodhin vrasjët, vrasje ordinere po edhe ato politike nuk mungojn, por jo se ka organizata terroriste në gjirin e popullit tonë. Vrasin individet dhe klanet politike mes vete por jo se ka organizata terroriste.

Arrestimet e Imamëve dhe hoxhallarëve para sa vitesh në Kosovë dhe këto tani sapo filluan, mund ti quajm si të doni por më së paku organizata terroriste.

Viktimë e krimit të organizuar nga klane politike, isha edhe unë i cili punë minutash, transportimit tim më helikopter si dhe operacionit të suksesshën unë kam shpetuar. Kjo më jap të drejt të thëm se, nuk ishin organizatë terroriste ata, por ishin individ dhe klane të krimit politik, rast ky i cili tashmë nga vet krimi nuk po zbardhet edhe kur ka tepër fakte e dëshmi.
Koha e ndeshkimit tyre ligjpr po vjen, por jo se kanë organizuar ndonjë aksion terrorist mbi masat popullore, si per shembull në ndonjë ndeshje fudbolli, kino, apo objekte tjera.

Terrorizmi është faturë të cilën pa të drejt po ja faturojn popullit tonë dhe historisë tij. Është aktakuzë të cilës nuk i perballojn procesët në të cilat po kalon vendi ynë.

Kamë çfarë thëm e shkruaj për politikat kontraverze çfarë kanë luajtur disa të apostofuer për terrorizëm, jo të thëm e as të shkruaj pa baza, por më pervojat personale të cilat i kam për kaq vite gati më të gjithë. Përvoja ato të cilat jan më foto, më video filmime dhe audio.

Organizatat terroriste në popullin tonë janë shpifje në sherbim të politikave anti vendit tonë. Këtë krim politik i cili imponon drejtësinë që të dështoj dhe kompromentohët si drejtësi, kam frikë se nuk do na fal historia po ashtu siq, nuk do i falë ata të cilët, luftën tonë per çlirim filluan ta etiketojn më terminologjinë ,,Kontrarevolucion“ dhe kështu e vazhduan akoma më keq më krimin tjetër ku luftën e UÇK-së deshën të na veshin më petkun e ,,Konfliktit nderetnik“

Unë, tashmë jam i pa vullnet të merrem më krejt çfarë po ndodh, por mjerisht edhe të heshti dhe bëhëm sikur nuk po shoh asgjë, kjo është e pa mundur për mua.

Unë, nuk kam durim ti dëgjoj avokatët, pa dashur ti fajsoj ata për jo profesionaklizëm , është mjerim të mos i njohin më për së afermi dhe tu kujtohën emrat e të akuzuarve dhe deshmitarëve aq më keq kur janë emra publik . Po kështu, sa dukët kam marr alergji nga avokati Tomë Gashi që kur rregullisht ishte në trueza televizive për rastin e tani tje ndjerit Dehari.


Ja edhe një emision më mbrojtësit e të akuzuarve :
VIDEO tek info cetta :
Flet avokati i Sadri Ramabajës: Prokuria nuk ka prova!

Luzern 12.10.2017 
Xun Çetta

info-cetta:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1281&fbclid=IwAR0BwoIfYL6IWj7ePdZs6bnaiLLm_ZkYp6S1YjkMfg55WRT7mNeJiozxIu0

Facebook:

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1647291948624262

 

 

 

Nese dëgjoni këto ditë se Xun Çetta ishte çmendur, ,,BESONI“ se ka diqka

Ja çfarë mund të më qoj në ato pozita çmendurie. Lëxo këtu dhe shumë tjera të cilat e di, po, shumë mirë e di se i lexojn vetëm të quajturit analist të perpunuar mirë, i lexojn më perpikëri e perkushtim të rregullt ato si dhe, mos harroni se kjo nuk është më e keqja. Krimi akoma më i madh do dal fakti pse nuk kemi hulumtues real të ditëve të sotme a në anën tjetër më të madhe thirrën në hulumtime të qindra viteve më parë ku pikërisht më këtë heshtjen e tyre të thellë, më bëjn të dyshoj në hulumtimet e tyre edhe pse historia ka nevojë ngase ajo është fallsifikuar në vazhdimësi. 

më shumë...

Qelësi i së keqës i cili nuk po kapet dhe pastaj të ndalët e keqja e vendit tonë

E keqja më e madhe për popullin tonë ka qenë, është dhe mjerisht po mbetet si praktika më e keqe, kur krimi dhe kriminelët politik, gjithëherë duhët ta sjellin punën deri aty sa që, në finale, prap ata vet të dalin si zyrtar kunder krimit ndaj vendit tonë. Populli këtë gjë e ka vështirë ta kupton dhe duke qenë kështu, pa vetëdije krimin politik po e ndihmon. O zot ku je ?

Kjo është baza e së keqës, është qelësi i cili nuk po kapet dhe pastaj të ndalët e keqja e vendit tonë

Luzern 11.10.2018

Xun Çetta


928 Artikel (116 Faqe, 8 Artikel pro Seite)