Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (18):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (6932 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3067 mal gelesen

Jo sulm pse tjetri është besnik i partisë, por sulmo e urrejë servilët e tyre (Komentime )

Politikë


Si mund ti akuzoj për fanatik të partisë ata të cilët dinë dhe kanë guximin që në punë të pista e në akte trathtije, partive tyre tu thonë JO ?

Kjo më bënë që njerëzit ti vlerësoj sa janë besnik të partive tyre e për mes partisë të jenë besnik të shtetit dhe të vendit tonë.
 • mehr... (3081 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2427 mal gelesen

Lufta dhe qellimi kryesor ti qetësojm gjakrat dhe kuptojm shumëanshëm (Komentime )

Politikë
Të kuptojm shumë apo gjithëanshëm dhe ti ulim gjakrat në këto situata të krijuara, sigurisht se është jo vetëm nevojë, por detyrim ndaj Kosovës paciente e politikave të deritashme.
 • mehr... (4475 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2938 mal gelesen

OPOZITA : Si rezultat i mos unifikimit dhe keqveprimeve tona ndodhi kjo (Komentime )

Politikë


Si rezultat  i mos unifikimit dhe keqveprimeve tona , edhe kësajë radhe na shpetoj Thaçi

Ps.

 • mehr... (3087 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2072 mal gelesen

Opozita, akoma jo në nivelin e duhur po ja bëjn ashtu si PDK më Rugovën (Komentime )

Politikë


Albulena Haxhiu: Deputetë të LDK-së, mos shkoni në seancë, bëjeni këtë për vendin dhe qytetarët që ju votuan! 

 
 • mehr... (1173 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • 2452 mal gelesen

Hulumtim i së vertetës apo spekulim më lexuesit edhe në portale Online ? (Komentime )

Politikë


Unë nuk dua ta japi mendimin tim ngase punoj dhe veproj krejt ndryshe nga të tjerët por mendoj se, portalët do duhet të mos emitojn mediat e pushtetarëve ngase del se janë në të njejtin sherbim.

 • mehr... (819 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2985 mal gelesen

Berat Luzha: BRAVO VV! Më në fund e pamë një protestë pa dhunë! (Komentime )

Politikë

 
Berat Luzha në facebook 17.02.2016 ora 16 dhe pelqim komenti im:

1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)