Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: PolitikëLëvizja Demokratike e Bashkimit të Shqiptarëve (LDBSH) Tiranë dhe faktet e punës

Kryesia e LDBSH-së ku unë Xuni isha më i riu në këtë organizim jo partiak.

Kryesia e LDBSH-së ku unë Xuni isha më i riu në këtë organizim jo partiakJanë të shumta aktivitetet, subjekte,shoqata e vepra individësh në kohë të kësaj rruge shekulli, të cilat nga politikat e mbrapshta e më skinë dhe në shërbim të dreqit e të birit tij, janë bllokuar, sulmuar e nganjëherë pabesisht tradhtuar e për më keq, ky lloj krimi nuk ka munguar edhe nga institucionet tona pushtetesh të mos i quajmë institucione shteti ngase nuk janë dëshmuar si të tilla.
më shumë...

Albini dhe Ramushi duhet kuptuar edhe një rregull për koalicion opozitar

As AAK s'pranon të bëhet pjesë e - Bllokut Opozitrar -Derisa AAK u bë copë e grimca ,thyej dhëmbë e dhëmballë ,këmbë,duar e nerva të opozitarëve të ndershëm në atë subjekt, vetëm për ta marrë po këtë qeveri, pra po këtë pushtet, mendoj se politikisht do ishte naive të mendohet për ndonjë marrëveshje mes VV-së dhe AAK-së.

më shumë...

Rikujtoj artikullin tim botuar 1993 aktual edhe sot

Rikujtoj artikullin tim botuar 1993 aktual edhe sot se si paralajmërohet rreziku i politikave zyrtare çfarë bëjnë në kurriz të kombit tonë.

PS:
 
Edhe unë vet isha anëtar i kryesisë së kësaj Lëvizje politike, jo parti por si këshill koordinues deri në themelim të një këshilli nacional.
 
Dy pika të nënvizuara këtu ishin pak të pa pëlqyeshme tek kryetari Prof. Hazir Shala por më kuptonte madje shumë drejte nënkryetari i parë Dr Lazër Radi, organizim ky për të cilin tek do filloj publikimet si materiale,foto, video dhe audio nga mbledhjet dhe vizita partive politike si Lëvizjë që ishim.


Artikullin tim botuar 1993 aktual sot , mjerisht pa kohë që ta redaktoj dhe eliminoj gabimet e skanimit, ja po ju postoj në word i bindur se nuk ju pengon në lexim ngase vetëm ca shkronja janë ato që nuk i njeh skaneri

Miqësisht Xuni.
më shumë...

Kur teprohet e keqja në kurriz të vendit

Kur teprohet e keqja në kurriz të vendit , unë jam i pa durueshëm për ta thënë realitetin ngase, nëse heshti më dukët se po më han e keqja më pëlqimin tim. Jam tepër pretendues,këtë dobësi më duhet ta pranoj nga frika e gabimeve të radhës, kjo pra më bënë kureshtar që të jem i interesuar ta di projektin para daljes publike eventualisht formal për ndryshime. më shumë...

Ja edhe 5 faqe nga 108 sosh dërguar tri institucioneve më të larta të shtetit

 
 

Faqe -I- nga 108 faqeJa këtu edhe 5 faqe nga 108 sosh dërguar tri  institucioneve më të larta më qëllimin më të sigurt që të mos zhduket materiali nga njëri apo tjetri institucion ngase e kanë edhe tjera institucione. Mendja ime gjykonte se kështu parandalon hudhjen e materialit në shportë pa dallim pse i kisha dëshmitë protokollare nga posta dhe nënshkrimet e tyre kush kur dhe në cilën datë e ka pranuar ...
më shumë...

Buzhala: Heronjtë personalë, në Lajmi i Ditës 02/03/2013 11:37 Xuni Koment:

Berat BuzhalaKomente:
Xuni-Koment 02.03.2013

Sa të jesh gjallë, do mësosh thotë populli tek ne. Unë po përjetoj këtë fat apo fatkeqësi...Nëse 90 %  në këtë shkrim ka realitete mbi aktualitetin në Kosovë po aq %  mund të kuptohen qëllimet dhe detyra që ka marr dhe tashmë filluar punën z. Buzhala. Jam i pa forcë nga lodhja ta komentoj si duhet dhe si e meriton ky autor artikulli por në këtë rast nuk mund të mos i them vetëm dy fjalë :

më shumë...

Xhemajli:Aplikacionet e FARK-ut nuk do të shqyrtohen

Muharrem XhemailiXuni komente:

Nga komenti im dje ku më pas morra shumë mesazhe private dhe tepër më peshë, sot këtu në këtë informim artikulli paska një ndryshim thelbësor, njëkohësisht sqarim për tjerët të cilët duhet ta kuptojnë mirë dhe konkretisht në ato dy pika sqaruese nga z. Xhemaili madje për njërin problem janë tepër transparente dhe shumë më të drejt ku ndër tjera thuhet:
më shumë...

Kryeparlamentari Jakup Krasniqi - Nuk e lë PDK-në

Kryeparlamentari Jakup KrasniqiPo ta merrja vendimin për t’i dhënë fund qenies sime si anëtar i PDK-së, do ta thosha. Por, unë e kam tërheqë një vërejtje dhe kjo nuk është e rastit e as e kohës së re, por ka kohë që kam kërkuar që në kuadër të PDK-së, të zhvillohet një debat demokratik dhe në fund të fundit edhe në PDK të respektohen procedurat demokratike, për të cilat jemi marrë vesh. Dhe ato procedura demokratike për të cilat jemi marrë vesh, janë statuti dhe programi i PDK-së” ka thënë Krasniqi për Zërin e Amerikës. më shumë...

929 Artikel (117 Faqe, 8 Artikel pro Seite)