Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: PolitikëDëgjoni VIDEO nga Gani Dreshaj e Haki Rugova në Klan Kosova 15.12.2017 :

 Pasi që unë vet, nuk po mund të vi e votoj, nuk po ju shqetsoj.

Voto ISTOG i ndryshimeve . Liria është pasuri, vetëm nese nuk frikësohësh dhe nuk e keqperdorë atë. Urime

VIDEO direkt nga Debati :

https://youtu.be/fGlsO2E6Gns?t=1164

VIDEO më e zgjeruar më lajme tjera në fillim :

https://youtu.be/fGlsO2E6Gns

Luzern 15.12.2017
Xun Çetta

Opozita duke vrapuar të dukem sikur jem opozitar për të kaluar shpejt në pozitë

 Opozita e frytshme, më projekte të qarta dhe më tolerancë të vetkontrolluar, nuk bëhët kështu si deri tani duke vrapuar që të dukemi sikur jemi opozitar si qellim për të kaluar më shpejt në pozitë,,Pushteti qenka smujë e vjetër“ po e futi në thonjëza ngase dihët, pa pushtetin nuk bëhët e as mbahet shteti.

më shumë...

Prap kam frikë se edhe bukur gjatë do mbesim më temën e Demarkacionit

 

 

 

 

 

 

 

Kjo tema e demarkacionit, ishte dhe po vazhdon të mbetet një hapësier e pa kontrolluar për të kaloruar politikaj e analist të ndryshëm miop si dhe të shtyer nga shumë interesa e perfitime tjera duke filluar nga karriera e tyre politike e ndoshta edhe ndofarë biznesesh materiale të cilat vetëm ata mund ti dinë.

më shumë...

Thirrje për ta votuar Buxhetin sa nuk ju kaloj ora 12

Për kaq kohë sa percjella seancën drejtperdrejt, kërkoj të mos flitet mirë, madje shumë mirë dhe të veprohet keq, shumë keq. Kerkoj nga gjithë ju deputet/e të nderuar/a  që pa hezituar ta mblidhni mendjen dhe ta kërkoni arsyen politike të deputetve dhe ta votoni buxhetin për katër vitet e ardhshme për të vetmet arsye:


 

më shumë...

Nese nuk jam mirë dhe jam në pushim mjeksor mos më shpallni të sëmuer

 Facebook perkujton sot 09.12.2017 shkrime nga 90.12.2014

Xun Çetta ; favebook 09.12.2014

Kosova pas Kuvendit dhe Qeverisë së re të dala nga vet bllokada politike

Më këtë koalicion, më këtë Kuvend, dhe më këtë Qeveri të re, vendin e presin ditë të vështura, shumë të vështira, por jo pa shpresë e pa mundësi të daljës nga humnera ku e kemi praptuar dhe përplasur keq qerrën e fitorës dhe të çlirimit të vendit tonë.


 

më shumë...

Demarkacioni seish ngacmoj shëndetin tim

 

 

 

 

 

E di se më fajin tim, prap nuk po i përmbahëm këshillave për trajtim të shëndetit tim, edhe kur më kursejn në profilin tim, unë shkoj në postimet e ndieshme tëk profilet e tjerëve. Kësajë radhe nder shumë komente tjera në sa e sa postime që nderhyra Demarkacioni seish ngacmoj shëndetin tim

Ja ndërhyrja ime edhe pse e nderprem duke kuptuar gjendjen e cila po më reagonte në shendet.

më shumë...

Ora kaloj 12-shin, jo 5 para 12 h

 

 

 

 

 

 

 

 

Po, realisht sot kaloj ora e durimit karshi mos afrimit rreth tri pikave bosht i politikave tiona për vendin. Nga tani, kushdo që tenton ta rrëzoj tjetrin vetëm për të ardhur vet, jam i sigurt se do të perfondoj pa qeveri, madje ulsët do mbesin pa njërin dhe pa tjetrin.

Pergjegjësia i pret ndoshta të gjithë bashkë në ulsën tjetër. Foto, Epoka para Gjyqit-Sot Popullit.

Jo, nuk po kërcënoj por po parashikoj fatin e shumë haramgjinjëve në politikë. Ora kaloj 12-shin, mos të harrojm

Luzern 04.12.2017

Xun Çetta 

Komenti shtesë në facebook:

Xun Çetta : Tani ora po ofron 24 e mesnatës, i falenderoj gjithëata të cilët më paskanë kursyer mua dhe shendetin tim por ja se unë nuk po kursej vehtën time.

Frika është pjesë e ligësisë, ligësia është pjesë e vetvrasjës politike. Ka kaq vite më radhë që kur të gjithë thirrën në emër të popullit, kështu ata manipuluan më popullin dhe arritën të mbledhin vota sa për ta sakatosur vendin në emër të votuesve tyre.

Ka vite të tëra që kur ishte pergaditur projekti i STOP-it tyre po nga ky popull dhe veprimtar besnik tij. Projekt ky i cili do fillonte dhe realizohëj në tri (3) faza sejcila në paralajmërim të tjetrës deri në finale të qellimit tij por çfarë ndodhi ? Jo pak të quajtur veprimtar e patriot, spiunuan projektin varësisht kush ku ishte futur ilegalisht në emër të kthesave dhe kështu plagjituan pjesën më të mirë të projektit,  jo për ndryshim por për mashtrim të radhës.

Mjerisht të tillë karakteri njerzish të quajtur veprimtar, luftetar e patriot, na dualën të shumt dhe gradualisht, kur u zbuluan, ata ikën nga projekti duke kaluar poashtu ilegalisht andej nga kishin spiunuar projektin e ndryshimeve.

Tani puna e projektit të ndryshimeve, jam i sigurt se do të shkoj ndryshe nga është plagjituar deri tani sa për propagandë, madje duke i nderlidhur gjithë të rrezikuarit e këtij krimi tyre të deritashëm politik.

Qytetarët, masovikisht nuk kanë si ta kuptojn projektin i cili tashmë nuk do të bie pre e spiunimit brenda nesh, projektin mund ta kuptojn intelektual të ndershëm, veprimtar e patriot, madje të shumt brenda vet institucioneve të cilat i kontrollon dhe menaxhon politika e deritashme, pra mjaft kuadra këto të cilat kanë mbetur brenda por pa forcë e guxim ta zbulojn pritjën e tyre.

Ndryshimët, për shumë kënd të dhimbëshme por shpetim për popullin dhe vendin tonë do të jenë realitet për të dëshmuar para bote se, populli ynë ka kaluar dhe mund ti kalon situatat pa dallim nivelit të krimit mbi popullin tonë.  

Frikacakët, edhe të ndershëm qofshin, hije e vrugt do bie mbi ta , mos u friksoni nga kthesa e madhe e cila na pret.

 

 

Xun Çetta në facebook 27 fotografi 04.12.2016—Ripostim sot 04.12.2017

 

 

 

 

 

 

O më kanë thënë mos lexo as shkruaj gjërat të cilat të kanë munduar dhe të mundojn tani. Dy muaj të plotë vetëm qetësi don shendeti im. Tani vetëm po riperseriti këtë shkrim i cili nder tjera më erdhi nga kujtimet e faceboopk-ut. E ripublikoj dhe ika në shetinë më borë e cila paska zbardhur në këtë mengjes. .

Facebook perkujton sot 04.12.17 

Nga dy fonde për çlirim në dy fonde për pervetësim, tani rreziku për ripushtim

më shumë...

706 Artikel (89 Faqe, 8 Artikel pro Seite)