Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: Lajmet aktualeLotët nga fotoalbumi, pse Kosova nuk po ruan, t`paktën raportet njerëzore

I publikoj këtu vetëm 20 foto nga shumë tjera sa shfletova dhe aspak të perzgjedhura po as që lidhën më dëshprimin tim pse Kosova nuk po ngriitet ekonomikisht e as në aspektin politik t`paktën pse po degradon njerëzisht.

Unë jam i keq ngase e shprehu keqardhjën e degradimeve në raportet ndërshoqërore derisa tjetri i cili e fsheh atë, nuk do të thot se është më i mirë, perkundrazi…

Të kemi pak më shumë sinqeritet mes veti i cili po na mungon garantoj se do të sheroheshim më shpejt e më mirë.
PS.
Fotot të cilat rrall i publikoj, nuk percaktojn adresë zhgënjimi por ishin 20 foto më 20 pika loti për Kosovën të cilën nuk po e gjëjë më mirë.

Luzern 06.02.2018
Xun Çetta

më shumë...

Ja pse dua të më lexoni dhe klikoni në info-cetta e jo në facebook

Uebfaqja ime info-cetta, është e mbrojtur dhe si e tillë, ajo nga kompania ku paguaj në SHBA, sipas kontratës, gjithë aktiviteti ditor skenohët çdo 24 orë për të mos humbur e as prekur njeri madja as hakerët. Klikimet tuaja në info-cetta janë, jo publike të cilat i dini vetëm ju për dallim nga facebook-u ku lidhjet tona mund ti shohin edhe të tjerët.

I falenderoj gjithë klikuesit në facebook të cilët nuk kanë pse fshehin lidhjet tona por, siq e dini tash sa kohë unë personalisht, preferoj që lexuesin ta kaloj nga facebook-u në info-ceta ku edhe klikimet jan jo publike.

më shumë...

Lajm i rëndë e i dhimbëshëm si shumë tjera si ky të cilët nuk harrohën leht

Lajmi më i rëndë e i dhimbëshëm për mua që mora për keto javë e tjerat javë e muaj që po vijn. Paska vdekur Luftëtari, veterani dhe mbrojtësi i karakterit të fortë të luftës së UCK-së. 
Paska vdekur simbolika e luftetarit të kompletuar i cili më në fund shkoj të takohët në amshim më vëllain e tij të mbytur nga turturat e burgjeve Jugosllave gjatë viteve 80-ta.
Lavdi për jetë e mot veprës dhe permbajtjës së ushtarit edhe pas lufte ashtu si e kërkonte interesi i vendit të sapo çliruar. U preht në paqe trupi juaj Hajredin Bala, i perjetshëm qoftë emri juaj, mësim për ne sesi durohët tjetri pas lufte për hirë të idealeve dhe interesave të vendit tonë 
Ngushllime familjës Balaj ,ngushllime bashkëluftetarëve dhe gjithë atyre të cilët i qendruan afër para, gjatë dhe pas lufte. LAVDI
Luzern 31.01.2018

Xun Çetta

 

Komentet në facebook :

Sanije Boletini : Ngushllime i qoft i leht dheu i Kosovës Lavdi

Muharrem KosumiNgushllime!

Anton K. Cetta : Ngushllime familjes, LAVDI!

Sami Shala : Lavdi!

Ahmet BllacaLavdi, dhe i lehte i qofte dheu i Kosoves.

Tush Marniku : Ngushellime

Flori Bruqi : Ngushëllime për tribunin liberator të ndjerin Hajredin Bala!
Pushofshë në Parajsë i dashuri Hero!

Bexhet Pulleja : Ngushellime

Agron Balaj : Ngushllime familjarëve... lavdi Hajredin Bala!

Mustaf AlimusajNgushllime

Haxhi Grabovci : Ngushllime

Maxhun Osmanaj : Ngushellime per luftetarin e lirise, familjes, miqve dhe shokeve! Lavdi luftetarit!

Agim S. KelmendiLavdi luftarit Hajredin Bala

Xhevat Kabashi : Ngushellime per luftetarin e lirise, familjes, miqve dhe shokeve!..

Rexhe Kelmendi : I qofte i lehte dheu i Kosoves nene

Adem Shabanaj : Ngushllime

Muhamet Kelmendi : Lavdi i qofte!

Bujar Kelmendi : Lavdi i qoft

Hazir Osman Berisha : Emri dhe vepra e tij mos u harrovshin. Zot bekoje shpirtin e tij. Ngushllime

Selim Krasniqi : Ngushllime familjes, Lavdi!

Xun Çetta : Ndushllime edhe juve të cilët-cilat ngushlluat dhe komentuat këtu por, jo mirë që askush nga ju nuk me korrigjuat dhe permirsuat në lëshimin që kam bërë për plotë 7 orë sa unë menjëhere pas këtij postimi kam shkuar në punë tjera duke e lën një lëshim gabimisht ku kam dasht të thëm, ngushllime familjës së Hajredinit, a e kam bërë , familjës Hajredinaj. 
Sdidoqoftë shpresoj dhe besoj se nuk ma keni marrë aq për lendim këtë lëshim të cilin ndoshta edhe kështu mund ta keni kuptuar ashtu siq e kam menduar por jo shkruar. 
Ju falenderoj dhe kërkoj falje për gabimin publik për plotë 7 orë.

 

 

Lexo përkujtim facebook dhe mos hezito ta krahasosh situatën LVV- sotë nga 2015

Unë, arsyeshëm jam lodhur dhe tashmë kam humbur vullnetin për tu marr tutje shpirtërisht dhe i qiltërt më aventuarat politike të politikajve tonë, politikanë këta të cilët kurr nuk po mundemi ti ndalojm ngase ata, vetëm po na kopjojn dhe më kopje popullin po e mashtrojn…

Kështu tutje nuk shkon ngase edhe vet ne, më apo pa dashje të keqën po ndihmojm, ata, po e perseris, po na kopjojn dhe kështu popullin po e mashtrojn !, është një krim ky ku edhe vet ne mund të dalim fajtor. Strategjinë e kundershtimit dhe veprimit pjesërisht duhët ta ndryshojm…

Mos hezito, lexo dhe krahaso tani pas tri 3 vitesh kur është shkruar dhe kritikuar e keqja në LVV:

 
më shumë...

Krimin legal mbi njerëzimin e gjeni edhe tek sigurimet shëndetsore

Gjitha krimët mbi njerëzimin janë të denueshme por jo pak ka edhe krime legole të mbështjellura më paketa ligjore të cilat rregullisht bëjn krim mbi njerëzimin dhe i shpetojn denimit për krimet e tyre çfarë bëjn.

Fukarënj në kokë dhe shpirt kriminelësh janë gjithëata agjent të këtyre sigurimeve, të cilët më vetëdije perfitimesh, e perseris, të cilët më vetëdije perfitimesh në demë të tjetrit, quditrisht në bashkëpunim më gjitha ato sigurime varësisht kah mund ti gjuajn viktimat e tyre, ata bashkëpunojn.

më shumë...

Edhe një marrëveshje për vendin tonë. Uroj të realizohët nëse është menduar mirë

  Shumë është shkruar dhe është folur tash sa kohë per mes mediave tona të shkruara dhe elektronike për Termocentralin “Kosova e Re”. Unë nuk di bash asgjë në këtë drejtim, jo vetëm pse nuk është lami të cilën e njoh, por edhe për vet faktin se kam lexuar e dëgjuar pa u marr shumë më këtë problem gjithësesi më interes për vendin. 

më shumë...

Gjysma pa gjysmën e ka vështirë, mbijetohët por si më siklete e vështirësi

Dy gjysma bëjn sa një, gjysma pa gjysmën tjetër është telashe e madhe. Sado i madh lisi mes dy gjysmave, ai nuk ka stabilitet aq më pak ekulibrim të drejtë në politikë. Politika kërkon ti rezistosh asajë pa e tepruar më diplomaci rrëshqitse.

më shumë...

Politika më politikaj dhe thesi më patate ( Ngjajshmëria ) sot 09.12.2017

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Siq dihët dhe disa herë e bërë publike, çdo të shtune meny e kuzhinës së familjës time është grili më qebapa. Sot në Marketin nga ku pjesërisht furnizohemi siq themi tek Turku, blejta një thes më patate nga më të mirat këtu në Emmenbrücke në mënyerë që neser për drekë të kemi patate më mazë.

më shumë...

237 Artikel (30 Faqe, 8 Artikel pro Seite)