Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel zum Thema: Lajmet aktualePacolli si temë në Facebook 14.12.09 dhe komenti im:

90 vjet pas Uilsonit Kur presidenti amerikan Uidrou Uilson në Konferencën e Paqes të vitit të largët 1919 hodhi tezën e 'vetëvendosjes së popujve' shumë dëgjues, apo vëzhgues ndërkombëtarë mbetën të çoroditur nga ky nocion. Hezitimet vinin edhe nga njerëzit e tij më të afërt. Lesingu, bashkëpunëtor i ngushtë, mendonte se përmendja e fjalës 'vetëvendosje' kishte qenë një fatkeqësi, ngaqë do të ushqente shpresa që nuk do të mund të realizoheshin kurrë derisa “vetë ideja do të diskreditohej si ëndërr e një idealisti që nuk arriti të kuptojë rrezikun”.

Shkresat nga burgu si vijon :

Se kam të drejtë në akuzat ndaj mediave tona në Kosovë dhe hulumtues të realiteteve ja arsyet e revoltës time.

Shkresat nga burgu si vijon :

Deklarata,Kundershtime,Pergjigje,Kërkesa,Ankesa,Letra,Apele,Shprehje Mospajtimi,Lutje,Letra kundër Mjegullave Politike,Pyetje: Perse unë nacionalist dhe sepërratist Shqiptar? serish: Apeli Burokracisë tonë Kombëtare etj,etj janë vetëm disa nga veprimtaria ime në kushtet e mundshme si i burgosur nga ku më mbi 500 faqe drejtuar institucioneve më të larta të shtetit,individëve, klaneve dhe klasave të ndryshme politike pa dallim ku iu bëjë më dije se çfarë po ndodh dhe kah po shkon fati i shqiptarëve në Jugosllavi.

Letër përshëndetje njëkohësisht ftesë dashamir/e të shqetësuar/a

Përshëndes gjithë ata që ishin të shqetësuar/a më rastin e reflektimit të shqetësimit tim publik për mes artikullit : Përballja me pasojat e ish UDB-së dhe ish SHIK-ut në Kosovë.

Thika në fyt,Kosova pritet te reagoj

Thika në fyt,Kosova pritet te reagoj

Përshëndetje i nderuar F....

Njërin nga mesazhet që mora,tani përgjigjën time atij ,ja vlen ta barti këtu,kuptohet me inicialet e tij si veprimtar. Veprimtar ky mjerisht tani në një gjendje shëndetësore e cila kërcënon gjithë veprimtar e idealist kah jemi.

Më 09.12.09..

Përshëndetje i nderuar F....

Organizmi dhe vlerat e tij anti krimit në Kosovë ekziston

Po ofrohet situata ku sa më shumë të zbulohet krimi si aksion i lënë në gjysmë aq më shumë rritet ai. Kësaj i thonë që krimi të qëndroj në ballë të anti krimit ku çdo ai i cili bënë përpjekje për ta zbuluar krimin,vet do jetë viktima e parë e tij.

Përballja me pasojat e ish UDB-së dhe ish SHIK-ut në Kosovë (Lajme)

UDB-ja dhe ish SHIK-u dy shërbime paralele këto ishin tmerri i Kosovës qe sot e shumë gjatë do ta vuan vendi dhe qytetari i Kosovës. Deri këtu,në ditët e sotme ku jemi,këto dy shërbime kanë bërë politikën pasojat e të cilës po i ndien qytetari. Tani e tutje këtë emision po e merr një shërbim i quajtur inteligjent i Kosovës i cili për dallim nga dy shërbimet e fshehta në fjalë tani nuk do ta bënë politikën por do ta ndihmon atë politikë nga e cila po inaugurohet ky shërbim.

Aferat mbi krimin dhe mundesia e manipulimit me struktura te Sherbimit inteligje (Lajme)

Ka kohë qe kur askush nuk po e ngacmonte krimin,ai bënte punën dhe po vazhdon ta bejë gati edhe ne sistem legal,pra aq shumë u trimerua krimi,me ne fund krimi po zbulon vetveten,po ndodh kjo per shume arsye por tani po i ceku vetem dy nga keto :

252 Artikel (32 Faqe, 8 Artikel pro Seite)