Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: Lajmet aktualeUnë, pas mesnate e lash punën e permbledhjeve por jo të harroj

Muaj të tërë më ka dal punë që, të gjitha video publikimet edhe pse jo aq shumë sa ishin, ti barti në sistemin e ri të publikimit tyre e më pas ta vazhdoj me publikimin e dokumentarit filmik . Ora tani kaloj një (1) pas mesnate, po iku për gjumë por jo të harroj.

Ne si kolektivitet sikur po harrojm shpejt, po edhe gjum e pushim ashtu si duhët, nuk po bëjm.

Video e cila perkujton:

http://info-cetta.com/Video_Galeria/video/lirimi-i-muhametit-po-mp4
 

Luzern 26.09.2017

Xun Çetta


 

Pse veqova dy kandidat pa dashur të jem kunder tjerëve në Komunën e Deçanit ?

Kandidati Mal Lokaj, është një veprimtar gjithëashtu i hershëm, i njoh mirë veprimtaritë dhe aktivitetet e tij që në kohën e pushtimit të rënd të vendit tonë në Kosovë. I di dhe kam video filmime të aktiviteteve tij bashkë më motrën të cilët po vepronin në Tiranë.

më shumë...

Një implikim i vogël në fund fushate dhe në prag të momentit të votimit

Në fushata, e as anësime partish politike nuk jam perzier aq dukshëm, por ja se për individ të caktuar më lejohët ti dhëm dy fjalë më në fund si obligim për disa nga ta e nder tjerë është aktivisti, publicisti dhe veprimtari Zekë Sinanaj, kandidat për Komunën e Deçanit.

Në këtë komune mes tjerësh është edhe një kandidat tjeter miku im , z Mal Lokaj por ja se po bëhëm i tepruar dhe i pa kuptimt të merrem më fushata zgjedhore.

më shumë...

Të rënët e gjallë dhe të gjallët të cilët po vdesin

Ngjajshëm e kam thënë disa herë dhe kësajë radhe si nevojë po e perseris se, nese 19 vjet pas luftës së UÇK-së, të rënët, fryma e tyre detyrimisht po ngjallët dhe ne të gjallët po sillemi po si të vdekur, kjo është një fatkeqsi e cila do duhët të na këndell të gjithëve si dhe ta pyesim vehtën :

A jemi gjallë për të vepruar, apo vërtetë po mbetëmi qyqar për të vajtuar dhe kështu askushave duke ju serviluar ?

më shumë...

Lajmet senzacionale sa për terhjek lexues do duhej kontrolluar e disciplinuar

Që dje, e kisha mendjën tëk vrasjet e shumta këto ditë në vendin tonë, kjo është një dhimbje e cila po ndrydh shpirtërat tonë. E lexova artikullin ku thuhej se kush është vrasësi, dhe i rash në fund a vrasesi nuk dihej. Kjo është një papergjethsi e madhe mediatike e cila tash e decenie më radhë po vazhdon në media tona.

Sot në mengjes, facebook-u ma perkujton një publikim timin të po kësajë natyre !!! Rastësi apo realitet verejtja ime ?

më shumë...

Më vonesë por po dalin realitetët e hidhura të krimit nga pozitat politike

Jo se po u mirrën pronat pronarëve, viktimë të reformës agrare më ofertë më të lartë, siq po lexoj këtu, por menjëhere pas lufte, perfiteret nga politka i kanë marr ato për një copë bukë dhe pa konkurencë në sistemin e tyre të njohur :

( Vet qiti në shitje, vetë vënjau çmimin dhe vet blej )

Kur kamë bërë thirrje publike që të mos blihën tokat e kolonizuara për mes reformës agrare ngase mund të na fusin në konflikte të rënda si shoqëri më vonë, ishin të shumt ata të cilët nuk më kuptonin edhe pse janë viktimat ato të cilat kërkonin nga unë të bëj diqka, për dallim nga ata pakicë të cilërt me kuptonin shumë mirë në reagimet publike, por vraponin pas pervetsimeve më arsyetimin se gjoja po zbatohët procesi i privatizimit !!! Privatizime ato ku aplikonin vetëm ata perfiter nga politika.

E di, se po ti barti link-lidhjet e publikimeve të mia në kuhën kur po bëhej krimi, do dilja sikur po pretendoj te thëm se, gjithëherë paskam pas të drejtë, por mjerisht kjo qendron, e deshëm apo jo, këto janë realitete që dëshmohën më vonë.

 

 

më shumë...

Akt i shemtuar fizik ky i cili demantoj bindjet e mia edhe ashtu të dhunshme

Ka muaj të tërë që kur kam ngritur duart e po pres të ndalët kjo qoroditje politike në vendin tonë. E kisha flejt mendjën, dhunshëm krijuar bindjën se, për ca muaj nuk do befasohëm më asgjë ngase për mua, befasirat veq kanë arritur kulmin dhe nuk kam me çfarë befasohëm më shumë.

Ja se pikërisht sot, akti më i shemtuar fizik ndaj zonjës Vitore Metaj Stavileci, më demantoj dhe më bëri të thëm se, paska edhe më keq se kaq. Ky është kulmi i së keqës e cila na kercnon dhe njëkohësisht është alarm i cili paralajmëron se kah po rrëshqasim si shoqëri.

Kjo e këqe nuk u ndal më kaq për të u trajtuar!!! ajo filloj e po vazhdon si më keq.

më shumë...

NJ O F T I M

Ky qen e as pronari, nuk kanë humbur por po na gjurmojn ne :

Mehmet Latifi fb 27.08.2017

Iu lutem te gjithe kontakteve te mia ne listen e mesenxherit qe te mos pranojne asgje nga F A B R I C I O B R A M B I LL A.

Ai ka nje foto me nje qen. Ai eshte nje haker dhe ka nje sistem te lidhur me llogarine e secilit ne mesinxher. Ne qofte se nje nga kontaktet e pranon ate, AI DO TE PERDORE SECILIN ILEGALISHT OSE DO T'I TRANSFORMOJE INFORMACIONET TUAJA DHE TE GJITHEVE PER TE KEQ...

PRA KENI KUJDES....

Xun Çetta : Po i ndertuar, Hakerët janë tërbuar këto ditë dhe na mbyten KUJDESE

Luzern 27.08.2017

Xun Çetta

 


209 Artikel (27 Faqe, 8 Artikel pro Seite)