Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zum Thema: Lajmet aktualeEdhe një provim dy palësh në Kosovë

Edhe një provim dy palësh që në mënyrat e veta kanë kaluar më sukses si njëra ashtu edhe pala tjetër ja pse :

 

Komenti i variantit tim besoj i drejt,do të vjen më pas,sapo ti grumbulloj të gjitha informacionet mbi ngjarjet e sotme.

më shumë...

Vdiq Komandanti Shaban Shala

Sot pas lajmeve qendrore 05.01.2012 duke punuar në PC dëgjova lajmin për vdekjen e Komandant Shaban Shala,sapo u ktheva para ekranit televiziv përfundoj lajmi.

 

Ngushëllime familjes,shokëve,bashkëluftëtarëve të tij dhe miqve por,pa u thelluar në detale, kam një rrëfim tepër interesant për Komandantin tani të ndjerë Shaban Shala.

 

Jeta për herë e më shpejt po bëhet e pa arritshme për ti zbardhur gjitha rrëfimet.

 

 

Ngushëllime Xuni

 

Rrefimet më pas,mjerisht pas vdekjës gjë kjo e cila po më mundon.

 

-----------------------------------..

Ngushllimet në ,,Zëri i Kosovës "në Internet:

 

Xun Çetta

 

 

E respektuara familje e gjakut të derdhur për liri dhe pavarësim të vendit,të respektuar ju bashkëluftëtar të Bedri e Shaban Shalës,të respektuar ju idealist e veprimtar të cilët po rezistoni tutje në këtë rrugë. Unë,personalisht nuk pata fatin ta njoh më për së afërmi tani të ndjerin,Komandantin Shaban Shala,por verën që shkoj,kam pas rastin të konstatoj gjerë e gjatë dhe vlerësoj karakterin e tij,njohurit për rrjedhat në kohë që kaluam dhe ato që po vazhdojmë. U ndjeva tepër mirë më të,për aq kohë sa kaluam bashkë më shumë shokë tani në foto dokumentarin tim.

 

 

Lajmin për vdekjen e cila po i merr njerëzit kaq pa pritur e prita më dhimbje,por realiteti i tyre do zbardhet nga të gjallët. Lavdi shpirtit,veprës dhe gjithë çfarë bëri komandanti Shaban Shala për çlirimin e vendit dhe popullin pas çlirimi të kësaj pjese të atdheut...

 

 

 

 

Sqarim më kërkim falje për ju të nderuar /a dhe falënderim Windows Live Hotmaili

Të nderuar/a veprimtar/e,sheqe e shokë,mikesha e miq kudo që jeni. Në prag të ndërrimit të vitit të ri me të vjetrin ,ju,disa nga toplista e adresave elektronike keni pranuar një E.Mail mesazh në emrin tim dhe më besoni kam mbet pa mend kur vërejta disa nga letrat e kthyera prapa si adresa qe nuk ekzistojnë më. Kjo me disa adresa të tilla që nuk janë me valide ishte e ditur për mua por në mungesë kohe akoma nuk i kisha fshirë.


më shumë...

Rrahim Sadiku,,Kohë tymi në Ferizaj”Facebook 03.01.2012

Kohë tymi në Ferizaj--
Erdhën ditët e para të vitit të ri e Ferizaji zgjohet i qetë në dukje.
Sheshit e rrugëve të tij vazhdon të shëtis tymi i librave të djegur. Tash e disa dekada qyteti shoqërohet me atë tym!
më shumë...

Joseph Dioguardi dhe mbledhja e parasë tek shqiptarët

 

Xun26@hotmail.com

Në prag të festave të fundvitit Joseph Dioguardi bëri thirrje për kujdes se,ku dhe kujt ti jepen para për realizimin e një projekti për filmin e Gjergj Kastriotit( Skënder Beu). Doguardi nder tjera përmendi shuma tre milionëshe të cilat nuk duhet dhënë atyre qe kërkojnë për të shpërdoruar ato para ngase unë, siç e dini kam miq në Kaliforni dhe Hollywood tha z. Doguardi.

më shumë...

Përshëndetje dhe gëzuar i nderuar Rrahim

 


Fillimi i këtij mëngjesi të parë në këtë vit më japi shpresa se fundi i krijimtarisë suaj për këtë vit që sapo filluam sado fillestar në pendë prapë vlera e krijimtarisë suaj për ne do të jetë dhuratë për vitin e ardhshëm 2013.

më shumë...

Urimet e fundvitit 2011 me foto nga arkivi 1-5 vazhdim


Në mungesë kohe,sa për të mos u ndarë nga ju në këtë prag festash të nderuar kontribuues. Unë po detyrohem të ju përshëndes dhe uroj festat e fundvitit më këto pak postime të gatshme nga arkivi më shpresë se i pranoni si freskim të profilit tim.

Gëzuar festat e fundvitit dhe urime për punën dhe kontributet tuaja .

Miqësisht për ju Xuni

më shumë...

...

... më shumë...

242 Artikel (31 Faqe, 8 Artikel pro Seite)