Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (920 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1855 mal gelesen

Pa projekt konkret për ndryshime dhe transparencë mes veti e kemi kotë, por…

Politikë

Tani të gjithë, pa dallim, do flasin për ndryshime reale si ata të cilët jan të perkushtuar, ashtu ata të cilët kurr nuk i dojn ndryshimet e daljës nga kjo situatë.

 • mehr... (1981 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1063 mal gelesen

As PDK e as Nisma nuk kanë frikë se mos Milaim Zeka po shkon në LVV por LVV mund ta beson këtë gjë

Politikë

 

Një të vërtetë këtu e di, se as PDK e as Nisma nuk kanë frikë se mos Milaim Zeka po shkon në LVV por LVV edhe mund ta beson një gjë të tillë, e nese as LVV nuk do ti beson atij, atëhere pozicioni i Milaimit do detyrohet të mbetet si i pavarur ashtu siq para disa vite në Shqipëri dualën mbi 27 kandidat të pavarur që të gjithë nga ato parti politike dhe klanet e tyre të cilat synonin ti marrin votat e të zhgënjyerëve në shterrpësitë e tyre si parti.

 

 • mehr... (3790 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1120 mal gelesen

Ndihmat e as investimet në Kosovën e pas luftës, Zvicra nuk i ka percjellur më politikë

Politikë

 

Pikërisht sot katër (4)vite më parë siq ma kujtoj facebook-u e paskam bërë një thirrje publike që Zvicra ndihmat e as investimet në Kosovën e pas luftës nuk i ka percjellur më politikë gjë të cilën duhët të filloj e ta bënë.

 

 • mehr... (1981 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1313 mal gelesen

Po tentohët që nga e keqja të bëhën bashkë por jo për të mirën e vendit as popullit

Politikë

Si në të kaluarën ashtu edhe tani kur po mbushët kupa, politikanë të caktuar po improvizojn tensionim situatsh për të u bërë bashkë dhe si të bashkuar gjoja në emer të pergjithshmës ta improvizojn atë bashkim në sy të popullit por jo, kjo nuk është e verteta, ata po tentojn të bashkohën që ta mbrojn njëritjetrin në një qeveri eventuale të perbashkët, gjithë perfshirëse, qeveri teknike apo si do ta emrojn atë qeveri pa zgjedhje të lira e të ndershme ku në këtë formë thjesht nga zori do rehabilitohën të gjithë keqbërësit e partive tona politike si dhe ta vazhdojn avazin e vjeter pa ndryshuar vehtën nga veprimet e deri tanishme…

 • mehr... (1331 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1871 mal gelesen

Kështu e paska puna, kur isha tmerrësisht aktiv sikur nuk ishte koha bash e duhur... po sot ?

Politikë

Nese kemi kujdesë çfarë bëjm, themi e shkruajm, kohe është flori kurëdo që ato aktualizohën për ti lexuar e ripublikuar. Edhe sot e thëm po këtë që paskam thënë para një viti.

Xun Çetta 7.März 2018 um 12:29  

 

 • mehr... (8223 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1356 mal gelesen

Mos bëni e as veproni çfarë ju thojn të tjerët por beni atë çfarë ata bëjn për vendet e tyre

Politikë

Disa herë më parë kam thënë dhe po e perseriti me ca shtesa sot ngase, jam lodhur shpirtërisht nga veprimet e pa përballueshme në politikë dhe më zerro diplomacitë e juaja e quajtura Elitë poilitike.


1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)