Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (1922 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1105 mal gelesen

Urime dalja më qeveri gjithë atyre të cilët thirrën dhe duan shtet ligjor e demokratik

Politikë

 

Një pritje e gjatë por më sukses të plotë, kështu më në fund vullneti i votuesit dhe popullit në Kosovë kulmoj më Qeverinë Kurti kryeminister dhe zonjën Vjosa Osmani kryeparlamentare.

 • mehr... (3078 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1180 mal gelesen

Qeveria e cila nuk e dha provimin as për vjeshtë, a do ta jap provimin në dimer ?

Politikë

Kur isha nxenës jo bash i mirë, besa edhe paksa problematik dhe i lazdruar, njëri nga profesorët, në fund viti pasi u mbyllën notat, ai më la për vjeshtë.

Kur shkova në provim pas ca kohe në vjeshtë, parase ti nenshtrohëm proivimit mora kurajo dhe i thëm profesorti:

 • mehr... (20750 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 920 mal gelesen

Këtu i ripostoj tri (3) riafishime nder kohë më shtesat për sot nga facebook-u perkujton 30.01.2020 :

Politikë

 

Riafishimi –I-

 

I afishoj për ata të cilët nuk më kuptuan dje, e pra sot, le të mos më urrejn e as gjelozojn vetëm pse serish i paralajmëroj se kah po na qojn më këto politika po këta politikan.

 • mehr... (5938 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1826 mal gelesen

A ka kush të më tregon : Kur ka ndodhur tek shqiptarët që mos të merret pushteti i ofruar më votë e pa dhunë ?

Politikë

Qysh tani veq sa kemi hyrë në procese të politikave faktikisht krejt ndryshe…Asnjëherë deri më sot nuk ka ndodhur që shqiptari të mos marr pushtetin në momentin e dhën e pa dhunë !!! e pra ja se sot po ndodh ky fenomen i ri tek ne.

 • mehr... (1101 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1029 mal gelesen

Sa aktuale për sot tetë (8) vite më vonë, ndoshta adap për situatën e shtetit pa pushtet

Politikë

 

Unë e di sakt për cilin motiv,i nxitur nga cili skandal politik në njërën nga seancat parlamentare kam shkruar tash e tetë (8) vite më parë e që sot, jemi po në atë situat të shtetit pa pushtet.

 • mehr... (32139 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1111 mal gelesen

Një lexim vetëm për ata të cilët jetën e kanë lidhur dhe ngritur vehtën kaq vite në politikë

Politikë

 

Mbrëmë deri vonë pas mesnate mbeta në seleksionim dhe kopjim të dyfishim arkivit tim, kur pash dhe ndjeva lodhjën e tepruar, ia lash besimin kompjuterit që të vazhdoj e kopjon tërë natën derisa unë të flej e pushoj nese mund ti fyti në kualoicion gjumin dhe pushimin bashk, pra një mrekulli kjo nese arrij ta kem pas kaq lodhjësh.


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)