Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (15920 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 680 mal gelesen

Athua deshti zoti e po parandalojmë të keqën më këto ndryshime e mos biem pre e provokimeve në vend se të punojm ? (Komentime )

Politikë

 

Athua deshti zoti e po parandalojmë të keqën më këto ndryshime e mos biem pre e provokimeve në vend se të punojm ?

Afishim nga facebook sot 26.10.2019

Xun Çetta faceboo 26. Oktober 2016 · 

Befasia ime, nga frikacak dhe i shqtësuar, sot më i qetë dhe paksa i trimëruar POR !
 
 • mehr... (3485 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 668 mal gelesen

Kosovën e presin ditë të vështira neser sapo të dal qeveria e re dhe konkretisht :

Politikë

 

Vendi ynë, aktualisht ka shumë nevojë për një opozitë të përkushtuar për vendin dhe interesat e qytetarëve parase për kthyerjën e sajë në pushtet.

 • mehr... (2461 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 751 mal gelesen

Vendi po thellohët në kriza të pa pritura dhe krejt më qellim, pse po ndodh kjo o njerëz

Politikë

  

Nga krenaria më këto zgjedhje siq filloj e pranohën ato, tani po permbysët imazhi për të na kthyer serish në turp ashtu siq turpi na ka mbuluar tash sa vete pas lufte. Vendin po e mbulon turpi në shumë drejtime, por aktualisht jan dy nga temat të cilat duan zgjidhje sa më pare që është e mundur.

 • mehr... (3986 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 789 mal gelesen

Ja karakteri im origjinal në politikë, gjithëherë ne interes madhor për vendin, pa inate e gjelozi (Komentime )

Politikë

Ne kërkim të vetëvehtës dhe karakterit tim politik, e gjeta edhe këtë publikim ku edhe pse tash sa vite kam një ftohje raportesh më z. Kurti me te cilin komunikojm ne raste te qastit por jo ashtu si kishim punuar e vepruar në ditët kur LVV duhej ngritur e bëhët pjesë e politikave zyrtare ne Kuvendin e Kosovës, e që unë, ashtu si dje edhe sot nuk lidhëm per individin as me inate e as per interesa sa lidhëm me organizatën, partinë, rrethin dhe interesin madhor per vendin.

 • mehr... (11118 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 648 mal gelesen

Në po ato përvoja të hidhura politike dhe karaktere njerëzish 2012, më pak dallim jam sot 2019.

Politikë

Ndryshimet si fazë e parë u arritën, jam shumë i sigurt se nese arrijm një sinqeritet dhe përkushtim më ndryshe, edhe sukseset për vendin tonë nuk do të na mungojn.

 

 • mehr... (3808 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 740 mal gelesen

Si gjithëherë i vonuar por jo harruar ti falenderoj tjerët nga ata te cilet me kuptuan dhe uruan për zgjedhjët 2019 (Komentime )

Politikë

 

Unë, si i pa kohë që isha, tek tani po kontrolloj e shoh se kush si e kuptoj kandidaturën time në PEK duke mos harruar se isha kandidat i pavarur dhe për shumë arsy pikërisht në Partinë Euroatlantike të Kosovës ( PEK ).


1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)