Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (1732 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3025 mal gelesen

L a j m ë r i m 02 Prill 2015

Kulturë   Lexuese e lexues të facebook-ut, meq e mikesha kudo që jeni. Ju bëj më dije se aktualisht që nga 01.04.2015 jam i bllokuar nga gjithë anëtarët e facebook-ut. Fillimisht mbeta i befasuar më blokimin që verejta më një mikun tim të cilin nuk munda ta uroj, e kjo për mua ishte hera e parë të perjetoj bllok, më pas verejta se kjo me ndodhi më të gjithë ju të nderuar/a.
 • mehr... (1108 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3833 mal gelesen

Komenti im më shkas të sa e sa komenteve dhe shpërndarjeve të kësajë foto. (Komentime )

Kulturë As turizëm të lirë e për qejf nuk mund të bejm pa hijen e perqarjës së kombit dhe popullit tonë, hije e egër kjo e cila na ndjek kado që shkojm. Po si mund të shkoj turist në cilindo vend të botës dhe mos kem guxim të fotografohem para monomenteve dhe objekteve tjera historike apo të rendomta të atij vendi, vetëm e vetëm që të mos më shohin rojet, kujdestarët e së keqës së kombit dhe vendit tonë ?.
 • mehr... (2212 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3232 mal gelesen

Dëshmi e vonuar nga z. Regjepi për krimet e Oliver Ivanovicit, ja pse e vonuar (Komentime )

Politikë   Po të ishte akoma kryeminister apo vetem minister z.Bajram Regjepi, jam i sigurt se nuk do deshmonte për krimet e Oliver Ivanovocit, nuk deshmoj kur ishte koha ta thotë të vertetën të cilën e dinte më mirë se askush tjetër, madje kanë bërë një bashkëjetesë dhe ngritje karriere që të dy, bashkë më bizneset e tyre në veri.
 • mehr... (216 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3803 mal gelesen

Kosova e dy ngjarjeve sot 25.03.2015 (Komentime )

Politikë     Kosova, pa emer e flamur nikoqir i shteteve mysafir të kompletuar më këto dy elemente te shteteve tyre Daçiçi dhe Thaçi, shliruan, pavarësuan dhe sot konfirmuan Kosovën ashtu si ata luftuan për modelin e saj shtet…
 • mehr... (2294 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2848 mal gelesen

Kur paqe e kur luftë në vendin tonë apo të pa ndara ato ?

Lajmet aktuale   Ndaluni Shqiptar kado që jeni, dhe mendoni se deri ku shkon politika Serbe në këtë kohë të cilën hajdutëria jonë politike bashkë më bashibuzuk në mesin e popullit tonë na e quajn si kohë paqe, zhvillimi e perparimi të Kosovës !!!
 • mehr... (23811 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3641 mal gelesen

Debat publik: Si e shoh dhe vlerësoj Gjykatën Speciale mbi vendin tonë (Aktivitete-ftesa-pergjigje)

Politikë   Përshëndetje të nderuar pjesëmarrës dhe ju nukoqir të këtij debati publik. Është mirë kur tema si kjo të debatohën publikisht dhe kështu të dëgjohët zëri ynë i pa ndikuar nga institucionet, partitë politike dhe klane të ngjashme brenda partish.

2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)