Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel Übersicht


... (Lajme)

...

Nderim dhe mirnjohje për nji Mbret...nga Jozef Radi

Shqiptarët sot përcjellin mbretin trashgimtar, Leka Zogu i I, i biri i Ahmet Zogut, nji figurë komplekse, për të cilin historiografia jonë ende s'ka gjetë as guximin qytetar dhe as arsyen e ftoftë me ia njoftë reformat e mëdha dhe atributet shtetformuese...

Postmortum :Leka i parë dhe orientimet e tij kombëtare,

PS:

Gabimet në drejt shkrim janë të skanuara nga gazeta.

Naltëmadhëria e tij,Leka i Pare pret demokristianet shqiptarë

Të veprojmë të bashkuar për një platformë mbarëkombëtare

28 Nëntori 2011 ditë festive apo ditë pushimi

Gjithë atyre që ma uruan festën tonë kombëtare dhe tjerëve që më këtë rast po ua uroj këtë festë në po këtë kohë u them :Edhe juve urime e për shumë vite. Atyre në Kosovë edhe pse tek ju më në fund Qeveria e Kosovës,kësaj date i dha një emër si ditë pushimi e jo festive.

Përshëndetje Muhamet

Ka kohë që kur posta ime elektronike po mbushet me jo pak emra nga Facebook-u të cilët postojnë linket e tyre .Unë vërtetë ju falënderoj për dërgesat dhe kërkoj falje në pamundësinë time që të merrem më të gjitha t`paktën jo intensivisht... Tani kur lexova edhe publikime të këtij niveli,pa dashur ta fyej askënd e aq më pak juve që nuk bëni censurë kundër të cilës jam unë. Më duhet ta them mendimin tim dhe konkretisht : 

Prezantim i shkurtër në RTK : Kush është Kandidati i pavarur X.Çetta (VIDEO)

PS: Mendoj se gazetari i këtij institucioni publik Zekë Sinani ka bërë një përpjekje të sinqertë për mua në këtë fushatë,por duke qenë i tillë edhe bëri një prezantim timin jo sa duhet real PSh: Aj me prezanton si person të angazhuar në këshillin për pajtimin e gjaqeve gjë që nuk qëndron zyrtarisht pa dallim pse kam qenë aktiv në ato tubime pajtimi.

Si rrëshqita e nuk u bëra aktor ?

Ja si aktrova në cilësinë e aktorit-statist në Teatrin Kantonal të Luzernit të Zvicres 2002 e që aktiviteti politik me ndau nga suksesi dhe ofertat qe pata ashtu siq me ndau në rini nga gjithë perspektiva e jetës dhe kështu nuk me la të bëhëm të pakten aktor.
Sakrifica qoftë edhe me një jetë të tëren për vendin nuk po shpërblehet,çlirimin dhe pavarësimin e vendit po e gëzojnë deri në shpërfillje vetëm ata të cilët nuk e menduan çlirimin e as pavarësimin,pra po e gëzojnë vetëm ata që në vazhdimësi bënë dhe po bëjnë vetëm për vetën e tyre. Jam i sigurtë se kjo nuk do të vazhdon edhe aq gjatë,madje do ta vjellin më vrerë të pa përballueshëm.

PS:
Për më shumë vizito Foto Galerinë duke klikuar mbi imazhin >>>

Pacolli si temë në Facebook 14.12.09 dhe komenti im:

90 vjet pas Uilsonit Kur presidenti amerikan Uidrou Uilson në Konferencën e Paqes të vitit të largët 1919 hodhi tezën e 'vetëvendosjes së popujve' shumë dëgjues, apo vëzhgues ndërkombëtarë mbetën të çoroditur nga ky nocion. Hezitimet vinin edhe nga njerëzit e tij më të afërt. Lesingu, bashkëpunëtor i ngushtë, mendonte se përmendja e fjalës 'vetëvendosje' kishte qenë një fatkeqësi, ngaqë do të ushqente shpresa që nuk do të mund të realizoheshin kurrë derisa “vetë ideja do të diskreditohej si ëndërr e një idealisti që nuk arriti të kuptojë rrezikun”.

2435 Artikel (305 Faqe, 8 Artikel pro Seite)