Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel Übersicht


Edhe nje konfirmim i programit te Milaim Zekes ,,Pa rrottulla,, (Lajme)

Programi ,,pa rrotulla“që ne fillim te emisionit të parë i cili startoj me disa mysafir të perzgjedhur nder ta sa me kujtohet ishte edhe Adem Demaqi. Ky program me është duk si emision ,,me rrotulla“ i formatit apo modelit Milaim Zeka,i tillë ka qenë dhe vazhdin te mbetet programi,,pa rrottulla“.

... (Lajme)

...

Kush pro e kush kundër zgjedhjeve 2009? (Lajme)

Zgjedhjet e vitit të ardhshëm varen jo pak edhe nga epilogu i krizave të brendshme në LDK-në e mbetur, si krizat më aktuale, të cilat nuk mungojnë edhe në PDK dhe AAK, aty parashihen dy mundësi të vetme, këtu mundësi të tretë nuk ka!!!...

Me shkas përvjetori i 11 e 26 si dhe 1 e 2 Prillit 1981 (Lajme)

Ne,po përjetojmë ndryshimet e kohës por jo edhe të njerëzve qe akoma po diktojnë situatat politike dhe kontrollojnë mediat tona,ligësi dhe e pa përballueshme qenka kjo e cila me shtynë të paralajmëroj,se fundi po ofrohet...Më apo pa vullnetin e tyre ata duhet ndryshuar.

Kosova dhe kuadri i saj politik (Lajme)

Dinamizimi i rrjedhave politike dhe vetë proceset çfarë kanë ndodhur në këto 20 vjetët e fundit kanë bërë qe Kosova të mos jetë edhe aq stabile me kuadrin e saj politik, jo pse nuk ka pasur dhe aq më pak se kinse Kosova nuk paska sot kuadro politike,por e kemi këtë pozitë aspak stabile në këtë fushë pikërisht për arsye se kurrë nuk kanë ardhur ne shprehje kuadro të cilat bëjnë ndryshime në gjendjen në të cilën erdhën ata (pra pushtetaret). Kështu tani e sa kohe ka udhëtuar Kosova dhe kuadri i saj politik.

 

2309 Artikel (289 Faqe, 8 Artikel pro Seite)