Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel Übersicht


Realitetet zbardhën edhe në këto forma : (Aktivitete-ftesa-pergjigje)

SHPESHHERË LUFTA ËSHTË PAQE E PAQJA ËSHTË LUFTË.-(Per M.Zekën) (Rrefime nga ditari)


Pse nuk u mora aq shumë më Vetëvendosjen dhe ku gaboj ajo ?

Kohët e fundit,vërtet nuk u mora edhe aq shumë më Vetëvendosjen për dallim nga ajo çfarë bëra në prag të 14 janarit e më pas deri në pasmesnatën e kësaj dite,ndodhi kjo për arsye se mendova se po gaboj.

 

 Kjo nuk do të thotë se nuk kam qenë i ngarkuar dhe angazhuar akoma më shumë më hapat qe po merrte dhe veprimet më të cilat po vazhdonte Vetëvendosja.

Edhe një provokim i mirë për rrahje mendimesh nga Shkëlzen Gashi. (Komentime )

Shkelzen Gashi.Facebook 23.01.2012—.

 

 

(Ne Merdare  e vërejta se Albini ka gjasa te mëdha me fituar. prandaj, ata qe donë pushtet është mire me iu bashkangjitur qysh tash :)

 

--------------------------------..

 

Komentet :

 

Zvicra në alarm të shkallës më të lartë !!! ( Provokim mendimi S.Kabashi )- (Komentime )

 Salih Kabashi-- Më 22.01.2012-në Facebook

 

·                                

 

Zvicra në alarm të shkallës më të lartë !

 


Gjendja politike në Kosovë mund të përshkallëzohet dhe për pasojë të lëvizjeve revolucionare të Lëvizjes Vetëvendosje, të cilës mund t'i bashkohet edhe populli i pakënaqur me qeverisjen. Qeveria Thaçi mund të bjerë.

Foto link përkulja para varrit Rugova (Komentime )

Fadil Trena në Facebook 21.01.2012---

 


 

Demaçi,nuk bartë më vetëm mesazhe të bashkëveprimtarëve.

Sot 19.01.2012 në TV.21 emisioni ,,speciale” mysafir Adem Demaçi nga ku edhe ka burimin ky artikull:

Urime lirimi juaj z. Berisha (Rrefime nga ditari)


Shpresoj dhe uroj të keni kaluar pa pasoja fizike,psikike apo natyrave tjera.

Para arrestimit tuaj kam marr një letër mesazh nga ju apo stafi juaj ku thirrën në emrin tuaj dhe përgjigja ime ka qenë si më poshtë:


1943 Artikel (243 Faqe, 8 Artikel pro Seite)