Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (28):

Internes

Artikel zum Thema: Lajmet aktuale • mehr... (2292 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 4632 mal gelesen

Ngushllime për humbjën e familjarit,bashkëveprimtarit në Mergim Shtjefen Berisha (Akademi Perkujtimore)

Lajmet aktuale


Në pa mundësi që të isha prezent në ceremoninë e varrimit dhe në tibimin komemorativ, kushtuar humbjës kaq pikëlluese të veprimtarit tani i ndjer, Shtjefen Berishës, unë shfrytëzoj rastin ta ngushlloj familjën Berisha, miq e mikesha, veprimtarë e veprimtare të afert me të ndjerin si dhe, e ngushlloj, Partinë Shqiptare Demokristiane të Kosovës-(PSHDK-n) për humbjën e madhe të familjarit, bashkëveprimtarit Shtjefen Berisha. Ishte dhimbje e madhe kjo e cila do ndihet edhe shumë gjatë në familjë, në shoqëri e cila vepron si dhe, në parti të cilën e kishte dhe tani i mungon aj partisë dhe patia do e ndien mungesën e Shtjefen Berishës .

Lavdi jetës dhe veprës tij, i përjetshëm kujtimi për të.

 

Luzern 07.05.2017

Xun Çetta
 • mehr... (4681 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3508 mal gelesen

Nëse neser fillon hetimi më intenziv mbi atentatin Vllasi … (Komentime )

Lajmet aktuale


Po mbushen gati dy muaj që kur ndodhi tentim atentati mbi z. Vllasi i cili fatmirësisht nuk e pësoj më jetë.

Shumë është shkruar e vetëm debatuar në emisione të ndryshme, më e pa njohuri të mjaftueshme mbi rastin, pra mbi viktimën Vllasi e as mbi të pandehurin Jashari.
 • mehr... (2659 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2626 mal gelesen

Maqedonija po vlon nga zullumi i politikës së Maqedinomdhenjëve anti shqiptar (Komentime )

Lajmet aktualeAktualisht drejtperdrejt, Maqedonija po vlon nga zullumi i politikës së Maqedinomdhenjëve anti shqiptar. Fati më i madh është, kur gjithë çfarë po ndodh, Shqiptarët nuk jan fajtorë.

Luzern 27.04.2017

Xun Çetta

 


 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3309 mal gelesen

Ftohem për kafën e gëzimit, jo në Kosovë por në Emmencenter (Komentime )

Lajmet aktualeTani më ftuan ta pijm kafën e gëzimit, meri edhe kë ke më vehte më thot R.K  i cili betohet se po i shkojn lotët nga gëzimi.

Para se të shkoj për kafe, urime lirimi dhe durimi që tregove Ramush. Rruga e kthimit në Kosovë pas kaq muaj maltertimi është e leht dhe e don një kujdes që të mos fluturosh nga gëzimi, kjo është ndjenja e secilitdo nga ne aq më shumë e atyre që kanë provuar. Në Kosovë tani ka punë më shumë se para arrestit tuaj, mos na zhgënje ne dhe mos u beso bash të gjitha gëzimeve ngase ka nga to edhe të lyera në vaj.

Urime Familjës Haradinaj  

 

Video nga Isa :

https://www.facebook.com/zerqa.murati/videos/1343661772338177/


Luzern 27.04.2017

Xun Çetta


 • mehr... (8088 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 5500 mal gelesen

Vrasja në tentativë e z,Azem Vllasi akoma më e dyshuar si produkt i pushtetarëve (Komentime )

Lajmet aktuale
As nuk dua të merrem në pyetje për dyshimet e mia për çfarë thëm, dhe as nuk lejoj të dyshojn të tjerët se po dua që edhe në këtë fatkeqësi, ti implikoj pushtetar të caktuar në këtë tentim vrasje të cilën më shumë e quaj si një alarmë të keq si dhe një arsy të fuqishme për tu fsheh krimi profesional i cili ka shkuar larg shumë largë në Kosovë.

 • mehr... (3984 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 5971 mal gelesen

Vdekje e papritur por e leht ashtu siq deshi dhe e kishte shpirtin i ndjeri

Lajmet aktuale


Krejt pa pritur, në pauzë, në byfenë e punës, mora lajmin për vdekjën e dhimbëshme , tani të ndjerit Qaush Sejdi Morina. Ishte lajm i hidhur ky për Vdekjen e papritur tij, por shpejt kuptova se ka qenë vdekje e leht ashtu siq deshi dhe e kishte shpirtin vet Qaushi.


303 Artikel (51 Seiten, 6 Artikel pro Seite)