Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (16893 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 830 mal gelesen

Edhe neser në Shtutgart të Gjermanisë e ndoshta po lirohemi nga ky Jubilar i 40 vjetorit 1981

Lajmet aktuale

   Tani një shkrim ky këtu krejt më ndryshe nga kumtesat tona tash sa vite, shkrim jo bash i kompletuar dhe jo bash i redaktuar e më kujdesë drejtshkrimor...

Përshkrimet si shtesë hulumtimi gjatë pauzave të këtyre takimeve nder vite, nuk janë pa vlerë e aq më pak të mos i kompletojm tutje më vonë:

 • mehr... (30518 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 878 mal gelesen

Reforma e ndryshimeve në vendin tonë tani po fillon, ky sukses edhe në zbardhjën e 1981-shit po ndikon

Politikë

   Kurr më mirë e më arsyeshëm se tani pas ndryshimeve të 14 shkurtit, nuk kemi dëgjuar kumtesa pasqyrimi të pranverës 1981, pra pershkrime të një 40 vjetori Jubilar të ngjarjeve ky i cili na mori kaq kohë në vend se të merremi më ndryshimet në vendin tonë, po, po ndyshimët që filluan në vendin tonë edhe në këto punë pervjetorësh pozitivisht po ndikon.

 • mehr... (1292 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 851 mal gelesen

Vetëm të marrët në politikë, të kompleksuarit në mendje, u frikësian nga fjalimi i Kryetarës zonja Osmani

Politikë

   Nuk kam kohë të tjerri analiza për ta gjetur guralecin në deti, nuk di kush jan ata dhe çfarë i shtynë apo kush sponzorizon frikacakët që të kërkojn guraleca në detin e madh UÇK ?

Jo pak reagime i kuptova si frikë e tyre ndaj fjalës së Kryetarës ( Presidentës ) zonja Osmani.

 • mehr... (1451 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 815 mal gelesen

Një shkrim si ky, tmerron gjithë pushtetar e hiliqar të gjitha kohëve dhe pushteteve tyre (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

  Unë, nuk kam bashkëpunuar më t`pa vdekshmën dhe idealin e tani të ndjerës Fitnete Ramosaj, jo,jo ngase ky është realiteti, por kam pas raste, jo shumë por ndoshta edhe të pa numerta ta takoj dhe komunikoj më të dhe ta lexoj bë sy luftën e sajë pa kompromis pas lufte të cilën po e vazhdonte ajo.

 • mehr... (5850 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 817 mal gelesen

Një paralajmërim për lexues/e në profilin tim Facebook dhe pjesërisht në info-cetta:

Politikë

    Siq mud të shihët, dje nuk kam postuar bash asgjë, madje as afishimet çfarë kalimthi më shtesa i bëjë ngase koha nuk po më premton, kam shumë punë tjera për ti bërë.

Nuk jam ai i cili vrapoj pas Vellos së nusës kur nusja vjen shendosh e mire në shtepi, disa kështu bëjn, vetëm kur vjen nusja ata vrapojn, për dallim nga unë i cili bëjë më perkushtim që nusën ta kemi aty ku tash e kemi në shtepi dhe tani puna vazhdon…

 • mehr... (15238 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 1572 mal gelesen

Tri afishime nga facebooku perkujton më shtesat si koment në info-cetta sot 05.04.2021

Politikë

     Afishimi -I-

Kur njeriu shkruan më shpirt e ndjenja rezistenca mbijeton edhe në politikat më therra…

Beso dhe rezisto veprimtar ku je se nese askush nuk ta di e as perkujton, facebook-u këtë të mirë e bënë.

Lexo nga ditët e veshtira në Pandemi dhe kur politikat më therra rrënjë të thella aty kishin shti, Facebook Xun Çetta 05.04.2020

Afishuar sot 05.04.2021 Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4110494012304031


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)